Компания NewBuild

NewBuild

Компания
Киев
Зарегистрирован 2 года назад Был на сайте 2 года назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

Компанія NEWBUILD спеціалізується на малоповерховому будівництві житлових будинків, торгівельних і промислових споруд за технологіями SIP і Каркас . Якість кінцевого продукту гарантується наявністю власного штату висококваліфікованих фахівців, власних виробничих потужностей, використанням в процесі будівництва передових технологій та енергозберігаючих матеріалів. Ми допоможемо Вам в короткі терміни стати власником надійного, затишного, екологічно чистого і сучасного житла. Наші технології - доступні будь-якому бюджету.

Компанія NEWBUILD - це надійний підрядник і виробник в одній особі. Матеріали, розрахунок, збірка: все це так само повністю ляже на плечі наших співробітників. Будівництво з NEWBUILD - це кращий засіб економії Вашого часу та фінансів.

Нашими фахівцями буде запропоновано кілька ідеальних рішень, але остаточне слово - за Вами. Часто замовники роблять мудрий хід, поєднуючи обидві технології в своєму проекті. Ви можете довірити свій майбутній будинок амбітній команді професіоналів.

Давно на сайте
Более 2 лет
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Не указано
Дополнительная

Отзывы о компании

Расценки

Контакты