Компания BilozorPRO

BilozorPRO

Компания
Киев
Зарегистрирован 7 лет назад Был на сайте 3 месяца назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

Я Андрій Білозор, керівник компанії Bilozor_PRO

Будівництво та ремонт це не просто моя робота, а і джерело натхнення, яке бере своє коріння з дитинства. Мій батько був пов язаний із цією галуззю і передав мені свою пристрасть до будівництва. І вже з 2015 року я успішно керую своєю власною будівельною компанією.

Я завжди дивлюся на наші послуги очима клієнта. Наприклад, коли ми приступаємо до будівництва, це схоже на проведення двох окремих будівництв:

Перше будівництво - це те, що клієнт бачить у своїй уяві, де все ідеально, без пилу, шуму і хаосу. Друге будівництво - це реальне будівництво, з матюками, брудом і несподіваними ситуаціями.

Моє завдання - організувати обидва будівництва і зробити так, щоб вони не заважали одне одному! :)

Я обожнюю надійні речі, зрозумілі та перевірені рішення. Те, що довго зберігає свою працездатність, не ламається, виконує свої функції без збоїв, не потребує дорогого і частого обслуговування. Впевнений, що речі повинні служити нам, а не навпаки.

Я завжди працюю над тим, щоб надавати продукти та послуги, які відповідають цим критеріям. Прагну, щоб наші клієнти були впевнені в надійності та довговічності того, що ми пропонуємо, і могли використовувати наші продукти з легкістю. Надійні речі звільняють більше часу для важливих аспектів життя, таких як сім я, хобі, особистий розвиток і відпочинок.

Усі ці прості та зрозумілі принципи лежать в основі моєї компанії та визначають її філософію. Я пишаюся тим, що ми створили не просто будівельну компанію, а цілу культуру обслуговування, де комфорт клієнта під час ремонту і після його закінчення - це наш пріоритет!

Давно на сайте
Более 7 лет
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о компании

Фото работ

18
Вы таки в Одессе...
7
Немного о процессе
23
ЖК Crystal Park tower

Расценки

Контакты