Компания УБК Маркет

УБК Маркет

Компания
Житомир
Зарегистрирован 3 года назад Был на сайте год назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

УБК МАРКЕТ - це інтернет-магазин будівельних матеріалів компанії УКРБУД-КОНТРАКТ, якийпропонує широкий асортимент товарів для будівництва та ремонту: кам яні матеріали, залізобетонні вироби, сухі будівельні суміші, теплоізоляційні матеріали, покрівельні матеріали, сайдинг, софіт, будівельна хімія, лакофарбові матеріали та багато інших. За допомогою нашого інтернет-магазину ви можете, легко та швидко оформити замовлення, отримати досвідчену і професіональну консультацію, а також швидку доставку по території України.

Компанія УКРБУД-КОНТРАКТ почала свою професійну діяльність в 2013 році. Основний напрямок роботи нашої компанії - оптова та роздрібна торгівля будівельними матеріалами. На даний момент мизаймаємо лідируючу позицію з реалізації будівельних матеріалів в Україні. Вся продукція, яку ми пропонуємо від найкращих виробників будвельних матеріалів України та Європи, а саме: ANSERGLOB, KNAUF, ALTA-PROFIL, IZOVAT, AEROC, СТОУНЛАЙТ, ЄВРОТОН, IZOVAT, PENOBOARD, SYMMER, TERMOLIFE, FIBRODAH, ТЕХНОНІКОЛЬ, EUROGIPS, НЕМАН+ та інші.

Найголовніше - ми пропонуємо вигідні ціни, як оптовим, так і роздрібним покупцям, з турботою пілкуємося про кожного покупця та підтримуємо відмінний сервіс на всіх етапах співпраці!

Наша база будівельних матеріалів знаходиться за адресою: м.Житомир, вулиця Заводська, 4

Давно на сайте
Более 3 лет
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о компании

Расценки

Цены актуальны на 02.02.2021
Ремонт квартиры или комнаты
Расчет стройматериалов для ремонта помещения, м²
90 грн

Контакты