Компания Ландшафтная Мастерская "Пан Тюльпан"

Ландшафтная Мастерская "Пан Тюльпан"

Компания
Кропивницкий
Зарегистрирован 3 года назад Был на сайте 2 года назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

Ландшафтна Майстерня Пан Тюльпан з 2007 року виконує проектні та підрядні роботи з благоустрою та озеленення територій. В арсеналі Майстерні більше 600 дизайнерських проектів благоустрою та озеленення територій. У їх числі міські парки та сквери, великі паркові території готельно-ресторанних комплексів, а саме: сквер біля міської ради у м. Кропивницькому, сквер біля педагогічного університету в обласному центрі, клумби по вул. Велика Перспективна, навпроти обласної державної адміністрації. Паркові композиції на території садиби-музею І.К. Карпенка-Карого Хутір Надія , та багато інших робіт. Створення спортивних споруд з природним трав яним покриттям.

У складі підрозділу працюють фахівці, які мають вищу профільну освіту та значний досвід роботи: інженери садово-паркового господарства, агрономи, садівники.

Ми виготовляємо дизайнерські проекти з благоустрою та озеленення з дотриманням діючих стандартів, в тому числі і на умовах субпідряду.

Також, наш колектив готовий виконувати підрядні роботи з благоустрою та озеленення об єктів.

При цьому, ми не тільки виконуємо роботи, але і забезпечуємо реалізацію проекту декоративними рослинами. Наша компанія є прямим імпортером декоративних рослин з кращих європейських розсадників. Відбір рослин здійснюється нашими фахівцями в розсадниках Угорщини, Польщі, Італії.

Давно на сайте
Более 3 лет
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о компании

Фото работ

18
Ландшафтное проектирование участка
21
Озеленение благоустройство участка

Расценки

Контакты