Компания Dr.Hasp

Dr.Hasp

Компания
Киев
Зарегистрирован 2 года назад Был на сайте 2 года назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

Dr.Hasp

У нас є спільні секрети

Dr. Hasp - це прогресуюча та інноваційна компанія в сфері PEST CONTROL, яка допоможе вам впоратися з різними шкідниками у сфері дезінсекції, дератизації та дезінфекції в Україні. З 2016 року в Україні ми успішно вирішуємо проблеми, пов язані з системою безпеки управління у сфері продуктах харчування у відповідності з чинним законодавством HACCP в Україні. Система НАССР в харчовій промисловості в Україні охоплює всі аспекти безпеки продукції кожної ланки харчового ланцюга, від вирощування та збирання врожаю, придбання сировини і до моменту використання харчового продукту споживачем. У компанії Dr.Hasp має необхідні знання та професійні рішення, які допоможуть успішно впровадити принципи HACCP, а так же убезпечити себе від наявності небажаних шкідників на вашій території.

Ми постійно вивчаємо і впроваджуємо нові рішення, які дозволяють більш ефективно боротися з шкідниками. Компанія Dr.Hasp маємо великий досвід роботи в таких галузях харчової промисловості (HACCP), як:

- виробництво сировини,

- виробництво готових продуктів харчування та інгредієнтів,

- виготовлення тари і упаковки для готової продукції харчового призначення,

- виготовлення обладнання для харчової промисловості,

- послуги із зберігання, транспортування та реалізації харчової продукції.

Чому клієнти обирають Dr.Hasp?

Відповідь на це питання проста. Як показує практика, люди не довіряють рекламним обіцянкам, а досвіду і репутації компанії. Ми забезпечуємо швидке і якісне рішення в питаннях захисту вашого приміщення від хвороботворних бактерій, вірусів, грибків, комах і гризунів на будь-якій стадії зараження об єкта. Крім того, ми даємо гарантію, що всі роботи, проведені нами в процесі дезінфекції, дератизації та дезінсекції, абсолютно безпечні для людей і домашніх тварин, так і для матеріальних цінностей.

Давно на сайте
Более 2 лет
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Отзывы о компании

Расценки

Контакты