Компания WinnerBudUa

WinnerBudUa

Компания
Киев
Зарегистрирован год назад Был на сайте год назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

ВінерБуд це стабільна компанія, яка динамічно розвивається та забезпечує надання високої якості послуг в будівельній галузі.

Вінербуд користується заслуженою довірою і високою репутацією серед клієнтів та партнерів, що досягнуто завдяки виконанню своїх зобов язань перед клієнтами та партнерами, чітким дотриманням законодавства, наявністю потужної матеріально-технічної бази, висококваліфікованим керівникам, інженерам та робітникам різних спеціальностей.

Професіоналізм, цілеспрямованість, відповідальність головні складові загальної характеристики компанії.

Успішно розвиваючись в умовах зростаючої конкуренції на українському ринку нерухомості, ми постійно вдосконалюємо свій виробничий і технічний потенціал, використовуємо передові методи роботи.

Основними напрямками діяльності є будівництво приватних будинків, офісних, виробничих, відпочинково-оздоровчих об єктів. Крім цього, ми надамо кваліфіковану допомогу з питань оформлення технічних паспортів та права власності на об єкти нерухомості.

Принцип компанії постійне прагнення до виходу на нові рівні технічного та ділового розвитку. Мобільність і маневреність людських і технологічних ресурсів, а також гнучка фінансова система дозволяють виконувати роботи високої складності, оперативно вирішувати виникаючі виробничі питання, здаючи в експлуатацію об єкти високої якості.

Давно на сайте
Более года
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о компании

Расценки

Контакты