Компания Impools

Impools

Компания
Тячев
Зарегистрирован год назад Был на сайте год назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

IMPools Group

Компанія Impools Group почала своє існування у 2015 році. Вона була створена з ініціативи команди фахівців, котрі вирішили запропонувати українському споживачеві інноваційні рішення з поліпропілену за новими технологіями. На сьогодні ми пропонуємо Вам- наші наступні напрямки.

Скористайтеся одним з найбільших в Європі інтернет-магазином www.IMpools.com.ua . Тут ви знайдете все, що стосується басейнів, обладнання, хімії для басейнів, аксесуарів, очищення води, очисних споруд, прудів, ставків, фонтанів, саун, та більше 10 000 позицій товарів на цю тематику.

IMpools - рішення з поліпропілену, для покращення життя. Басейни ІМПулс - це не тільки красиво, але і якісно, практично та доступно. На новітньому європейському обладнанні ми можемо виготовляти ексклюзивні басейни, басейни інфініті, переливні та скімерні басейни. Колір, форма, дизайн - індивідуальний підхід до кожного клієнта та кожного басейна.

Технічні та експлуатаційні параметри цього матеріалу дозволяють йому успішно конкурувати з різними іншими типами басейнів. Також у нас ви можете замовити виготовлення басейну з:

- басейн з мозаїки

- басейн з лайнеру (плівки)

- басейн з керамокомпозиту та композитний

- басейн залізобетонний з оздобленням плитки чи каменю.

- ємності для сауни

- джакузі різних модифікацій.

Спорудження басейну це індивідуальний проект, для реалізації якого наші фахівці шукають актуальні рішення. Нашим клієнтам ми пропонуємо ряд додаткових сервісів. Басейни ми оснащуємо необхідним обладнанням: насосами, фільтрами, системами освітлення та обігріву та іншим обладнанням за бажанням замовника. Також ми пропонуємо різні типи накриття для басейнів; павільйони, батутні накриття, солярна плівка, розсувні ролети та інше. www.IMpools.ua

Давно на сайте
Более года
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Отзывы о компании

Расценки

Контакты