Компания Андрей Шулекин

Андрей Шулекин

Компания
Киев
Зарегистрирован год назад Был на сайте год назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

Супровід будівництва заміських будинків та ремонту квартир на будь якій стадії реалізації.

Вітаю, мене звуть Андрій, маю 20 років досвіду в будівельній галузі. В моєму портфоліо будівництво заміських будинків, громадських закладів та промислових об єктів, ремонт і реконструкція медичних закладів, ресторанів, офісних приміщень та квартир.

Пропоную комплекс послуг з технічного супроводу будівництва заміських будинків та ремонту квартир у м. Київ та області:

  1. Передпроектна підготовка - геодезичні та геологічні вишукування, погодження концепції та збір вихідних даних для проектування.

  2. Технічний супровід під час виконання проектних робіт - контроль строків, повноти та якості проектної документації (розробка і погодження технічного завдання на проектування, календарного графіку видачі розділів проекту, супровід договірних відносин).

  3. Організація будівельних (ремонтних) робіт - підготовка кошторису на виконання робіт, розробка календарного графіку виконання робіт та графіку фінансування, вибір кваліфікованих підрядників, постачальників матеріалів та обладнання, оформлення договорів підряду.

  4. Супровід будівельних (ремонтних) робіт - видача проектної документації в роботу, узгодження всіх поточних питань, контроль якості робіт та матеріалів, приймання виконаних обсягів робіт, контроль строків виконання робіт та взаєморозрахунків, фінансова звітність.

Ви узгоджуєте питання затишку та функціональності Вашого майбутнього житлового простору - я займаюся організаційними, контролюючими та технічними питаннями з будівництва та ремонту під ключ .

Давно на сайте
Более года
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Отзывы о компании

Расценки

Контакты