Компания АлпінСС

АлпінСС

Компания
Львов
Зарегистрирован год назад Был на сайте год назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

ТМ AlpinSS як юридична компанія ТзОВ Алпін-Західпрацює з 2012 року, до того функціонувала як ФОП, за цей час виробництво відвантажило сотні очисних споруд по всій Україні, і отримувала запити з інших країн світу: Польща, Великобританія, Грузія, Узбекистан!

За роки діяльності ми приймали участь у виставках, і кількість їх було не менше 28-ми! Відвідувачі та учасники цих урочистих подій пам ятають нас як стабільно розвиваючу компанію, яка розміщається завжди перед головним входом у виставковий клуб !

Доречно буде сказано, що учасники виставок також є нашими Замовниками, такі як Аерок , Metalist та інші співучасники заходів!

Компанія Алпін-Захід в першу чергу є розробником, винахідником різних інженерних систем, і основний вид діяльності це установки біологічного очищення промислових та побутових стоків Alpine Sourse (далі AES). В основу розробок інноваційних систем AES було закладено: якість стоків на виході, надійність в цілому як конструкції так і в експлуатації як прилад, і одне з немало важливих моментів доступна інженерія та реально справедлива ціна. Усі кроки по впровадженні систем AES були твердими та непохитними. Завдяки експериментальним моделям, усі основи, які були закладені в розробку проявили себе більш надійно та виправдали наші очікування. Це все завдяки відданості дійсно великій справі, до якої закликаємо приєднуватися. Одна з найкращих винагород-це: Ми знали, що нам сподобається система від AlpinSS, але щоб настільки сильно, ми не очікували ..! , ці перші слова вдячності лунають після виконання монтажних робіт, а через рік після експлуатації установки постійно дублюються та повторюються з роками! Наша спільна головна мета-це очищення стічних вод до такого ступеня, щоб цю воду можливо було використати повторно, і не тільки для технічних потреб, а й для повного водокористування! Команда Алпін-Захід працює на десятки років у перед, розробляючи стратегічні моделі ! На дуже важливому етапі діяльності ми опрацьовували саме якість очищення стоків, а не шкалу продажів, тому кожна модель нашої очисної споруди, як картина для художника-якісне творіння вічності!

Давно на сайте
Более года
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Отзывы о компании

Фото работ

14
Каналізаційні Очисні Споруди AlpinSS
8
Септик біосептик AlpinSS
9
Септик Біосептик Очисна Споруда AlpinSS
16
Септик AlpinSS це Очисна Споруда

Расценки

Цены актуальны на 06.01.2023
Водоснабжение и очистка воды
Монтаж насосной станции, шт.
5000 грн
Сантехнические работы
Монтаж канализационной насосной станции, шт.
5000 грн

Контакты