Компания Завод спецавтоматика

Завод спецавтоматика

Компания
Полтава
Зарегистрирован 11 месяцев назад Был на сайте день назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

Комплексна електрифікація об єктів!
Допомагаємо нашим замовникам пройти всі етапи будівництва від написання проекту до втілення його в життя. Нами реалізовано понад 100 об єктів промислового призначення з комплексної електрифікації.

Виробництво щитового обладнання!
Інженери компанії виготовлять проект, розроблять лінійні схеми відповідно до Вашого ТЗ та складуть щитове обладнання, а бригада досвідчених монтажників надійно встановлять його на вашому об єкті та проведуть пуск-налаштування.

Вуличне освітлення!
Проектуємо та будуємо трансформаторні підстанції (ТП) та лінії електричних передач (ЛЕП) від 0,4кВ до 10кВ. Прокладаємо високовольтні кабелі під землею, натягуємо СІП для вуличного та паркового освітлення та освітлення стадіонів та спортивних майданчиків.

Встановлення та під єднання дизель-генераторів!
Установки аварійного живлення від компанії JCB та AKSA з якими ми успішно співпрацюємо вже понад 3 роки. Наша компанія проектує, збирає та встановлює АВР для генераторів, та за необхідністю допомагає в написанні робочого проекту та погодженні його у відповідних структурах.

Відеоспостереження. Скд. охоронна сигналізація!
Для безпеки ми пропонуємо встановлення відео спостереження, охороної сигналізації, систем контролю доступу, пожежну сигналізацію та оповіщення. Використання сучасних технологій допоможе захистити Ваше підприємство від нещасних випадків, злоумисників та недоброчесних співробітників

Блискозахист і заземлення!
Розробимо для Вас проект з блискавкозахисту та якісно реалізуємо його. Змонтуємо систему зрівнювання потенціалів та пристроїв захисту від імпульсних перенапруг. Встановимо та під єднаємо контур заземлення. Використовуємо сучасні матеріали з урахуваннями співвідношення ціни та якості.

Отзывы о компании

Фото работ

22
СТО

Расценки

Контакты