Компания ТОВ "Безпека К9"

ТОВ "Безпека К9"

Компания
Киев
Зарегистрирован 4 месяца назад Был на сайте 2 месяца назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

Товариство з обмеженою відповідальністю БЕЗПЕКА К9 здійснює свою діяльність з 2021 року. За невеликий проміжок існування компанії вона досягла значних висот в сфері надання охоронних послуг та неодноразово підтвердила оперативність, якість і професіоналізм як безпосередньо при наданні послуг охорони, так і при монтажних, пуско-налагоджувальних роботах та усіх організаційно-контрольних етапах її забезпечення.

Ми надаємо послуги по забезпеченню комплексної безпеки, які поєднують в собі послуги фізичної охорони зі зброєю та новітні технології з використанням сучасної техніки для об єктів фізичних і юридичних осіб.

ТОВ БЕЗПЕКА К9 пропонує послуги з фізичної охорони зі зброєю, пультової охорони та моніторингу пожежної безпеки, а також комплексних систем безпеки. В своєму розпорядженні маємо надійний, дружній та висококваліфікований колектив. У його складі фахівці, що мають багаторічний досвід в даній сфері діяльності. Методологія нашої практики побудована таким чином, що на кожному етапі робіт, дотримуючись послідовності, Ваша компанія отримає всі переваги надійного захисту.

З метою оперативного реагування та підсилення охорони при нештатних ситуаціях чи за іншої робочої необхідності компанія забезпечить фізичну охорону зі зброєю Вашого об єкта можливостями тривожної кнопки .

Також, задля якісного та ефективного рівня охорони, є можливість цілодобового 24/7 відеоспостереження засобами власного Пульта Централізованого Спостереження (ПЦС) захищеними каналами зв язку з визначених спільно із Замовником відеокамер Об єктів охорони. ПЦС компанії забезпечено усіма актуальними в Україні сертифікованими програмними забезпеченнями. Охоронна компанія БЕЗПЕКА К9 забезпечує крім офлайн-контролю постійний віддалений онлайн-контроль роботи персоналу охорони залучаючи ресурси операторів ПЦС за визначеною протоколом періодичністю зворотнього зв язку з Об єктом охорони, а також за необхідності цифровий контроль периметрального обходу території працівниками охорони.

Послуги надаваються відповідно до вимог Закону України Про охоронну діяльність від 22.03.2012 року № 4616-VІ (із змінами), у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України Про затвердження Ліцензійних умов провадження охоронної діяльності від 18.11.2015 р. № 960 та інших нормативно-правових актів чинного законодавства.

Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Отзывы о компании

Расценки

Контакты