Компания Юрий Недава

Юрий Недава

Компания
Киев
Зарегистрирован 3 месяца назад Был на сайте 30 дней назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

Tuti є захоплюючим магазином, що пропонує шанувальникам Pokemon унікальний асортимент оригінальних карт та ліцензованих аксесуарів. Заснований на 20-річній пристрасті до всесвіту Pokemon, Tuti прагне не тільки забезпечити високоякісні продукти, але й створити тісний зв язок зі своїми клієнтами, збудовуючи сильне спільнотне відчуття.

Цей інтернет-магазин, який планує розширення своєї автономної діяльності у 2024 році, пишається тим, що пропонує оригінальні карти Pokemon TCG та ліцензовані аксесуари від надійних постачальників. Кожен продукт у магазині гарантовано відповідає найвищим стандартам якості, що свідчить про глибоку прихильність та пристрасть команди до світу Pokemon.

Tuti є не просто місцем для покупок; це спільнота, де фанати можуть ділитися своєю любов ю до Pokemon TCG та долучатися до зростання цієї пристрасті. Магазин закликає клієнтів брати участь у цьому проєкті, обмінюватися думками та пропозиціями через соціальні мережі або контактну форму, сприяючи розвитку сильної та активної спільноти.

Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Отзывы о компании

Расценки

Контакты