Компания ТОВ БФ "АСТРА"

ТОВ БФ "АСТРА"

Компания
Полтава
Зарегистрирован 13 дней назад Был на сайте 13 дней назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

Astra-company один із ТОП-5 імпортерів металу і ключових гравців на ринку будівельних матеріалів України.

Завдяки власній вивіреній бізнес-стратегії розвитку, високому рівню соціально-корпоративної відповідальності та 30-ти річному досвіду у виробництві та продажах будівельних матеріалів, ми змогли завоювати міцну довіру клієнтів і партнерів до бренду та нашої продукції. А власне виробництво, вигідні ціни, спеціальні пропозиції, гарантія на продукцію компанії, виважений гудвіл і готові комплексні рішення роками лишаються безумовними перевагами для наших клієнтів і партнерів. Саме тому нас незмінно продовжують обирати як постійні покупці, так і нові замовники.

Налагоджені прямі зв язки з перевіреними виробниками та сучасні методи планування, обліку і відвантаження дозволяють нашим клієнтам легко і без зайвих витрат отримувати продукцію запропонованого асортименту у супроводі всієї технічної документації. При цьому постійне оновлення складських запасів ТОП-продукцією дозволяє нам максимально забезпечувати клієнтів будівельними матеріалами у найкоротші терміни.

Ми продовжуємо розвиватися, адже відкриваємо нові напрями співпраці зі світовими виробниками і великими дистриб юторами, здійснюємо поставки широкого асортименту сучасних покрівельних, гідроізоляційних матеріалів, ґрунтовок бітумних, мастик бітумно-каучукових по всій території Україні.

Astra-company є також офіційним представником компанії Shandong Lantian Group, що виробляє сталь оцинковану і сталь з полімерним покриттям в рулонах. Продукція компанії відповідає за своїм рівнем європейській якості, а її заводи пройшли сертифікацію за системою ISO 9001:2008.

Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Отзывы о компании

Расценки

Контакты