Про это Я тоже подумал,думаю у Него там где-то 50 литров....Домой на автобусе,не дотащить...Сергей Коваль писал(а): ↑30 янв 2018, 13:54Не,ну ещё есть вариант, шо ведро которое у Васыля,больше ёмкость

Про это Я тоже подумал,думаю у Него там где-то 50 литров....Домой на автобусе,не дотащить...Сергей Коваль писал(а): ↑30 янв 2018, 13:54Не,ну ещё есть вариант, шо ведро которое у Васыля,больше ёмкость
Васыль Васильович,еперный хрен,научитесь правильно подавать информацию,а то 3 мировая начнется...Василь Ливрінц писал(а): ↑30 янв 2018, 09:28Продам відро фарби Елемент для дитячих кімнат, викинути шкода, віддати нікому, колір тундра, світлосалатовий. За 300 грн віддам. Зараз знаходиться в Коцюбинському.
Лучше бы у Тебя кабель был, или автоматы...Да шоб,Василь Ливрінц писал(а): ↑30 янв 2018, 16:07Епта не іпіть мені то шо на шиї, приїздіть і я Вам віддам це відро на шару за пивко ))))
Бухать меньше надо,водка сгубила Много хороших людей.Василь Ливрінц писал(а): ↑30 янв 2018, 16:30Ось Віктор нашо ви тоді пишете в даній темі коли я вже випивший, я добро людям роблю , і електрику роблю теж. Ех скукота з Вами старперами )))
.......на шару=за пивко......Василь Ливрінц писал(а): ↑30 янв 2018, 16:07Епта не іпіть мені то шо на шиї, приїздіть і я Вам віддам це відро на шару за пивко ))))
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость