Копеечники...
-
Мда уж... Болгарка должна быть довольно большая. Под круг диаметром 600мм.
-
У нас був випадок, робили закладні над вікнами вже у готовому будинку але вікна мали розширити бензорізками чи як вони там називаються. Прийшли, кажуть нам що ми 5 хв і підемо а ви далі працюйте, я чесно такої пилюки в житті не бачив що на півметра нічого не видно. Під вечір тільки продули ту пилюку >.<
-
- Старожил форума
надо было окна открыть,а то Щеками дуть ,это долго....Василь Ливрінц писал(а): ↑26 янв 2018, 16:41У нас був випадок, робили закладні над вікнами вже у готовому будинку але вікна мали розширити бензорізками чи як вони там називаються. Прийшли, кажуть нам що ми 5 хв і підемо а ви далі працюйте, я чесно такої пилюки в житті не бачив що на півметра нічого не видно. Під вечір тільки продули ту пилюку >.<

-
Таки - да!
-
В 93 на колокольне пусковую на подъёмнике восстанавливали-с Олимпиады-80 не пользовались. Смотрящий за часами разрешил в купол подняться-больше ста метров.Там люки в маковке.Весь Киев как на ладони.Красотища! И никто не кидает...
-
Виктор это вы пошутили или правда чел такой х...ней страдает?Виктор Матвийчук писал(а): ↑26 янв 2018, 13:25Он Мне еще неделю назад звонил по этому поводу...Неправильно Амперыч....Человек хочет одну сторону отпилять целым куском,чтобы этот кусок добавить с другой стороны..Я так понял сдвинуть проем на 20см,а там примазать этот кусок....За это время. можна было уже сделать этот геморой...Будет еще долго ждать...Вольт-Ампер писал(а): ↑26 янв 2018, 12:51Людина все порахувала крiм одного: щоб розпиляти наскрiзь цеглу, потрiбна завелика "болгарка". Маленькою 400мм - це хiба що з обох сторiн рiзати. А це вже у два рази бiльше м.п.
Чи я чогось не зрозумiв у ТЗ?![]()
![]()
-
"Переборка".... морячок, наверное:)
-
Вчора на пошту написав Віталій
https://www.vserabotniki.com/user/33838/
(по розмові, я так зрозумів, що він прораб, але це не точно)
Кинув дизайн проект картири 112м.кв.
Попросив прикинути вартість робі. Я прикинув, орієнтовно ДШК 30-32к.
Він каже "не, в мене є спец, який може приступити через тиждень за 21к., просто чекати його не хочу. В мене був об'єкт на якому приблизно такий об'єм майстер з Запоріжжя зробив за 8к"
БЛ...я за 8К КАРЛ!!! 100м.кв
Що за майстер такий???
Поговорили ми і попрощались з кінцями)
https://www.vserabotniki.com/user/33838/
(по розмові, я так зрозумів, що він прораб, але це не точно)
Кинув дизайн проект картири 112м.кв.
Попросив прикинути вартість робі. Я прикинув, орієнтовно ДШК 30-32к.
Він каже "не, в мене є спец, який може приступити через тиждень за 21к., просто чекати його не хочу. В мене був об'єкт на якому приблизно такий об'єм майстер з Запоріжжя зробив за 8к"
БЛ...я за 8К КАРЛ!!! 100м.кв

Що за майстер такий???
Поговорили ми і попрощались з кінцями)
-
Це по електриці 100квадратів за 30к?