Солнечная электростанция
-
Ноутбук
Выбирал себе новый ноутбук, чтобы надежный был и не зависал. Взыл себе в итоге HP, ноут классный, не перегревается, и работает стабильно. Для работы брал модель с SSD и 16 ГБ оперативки. Магазин рекомендую ITbox https://www.itbox.ua/ru/category/Noutbu ... 001700000/ всё официально, гарантия, доставка быстрая. Плюс у них на многие модели скидки хорошие, так что, еще и сэкономить можно))
-
Якщо шукаєте справді смачну доставку суші в Івано-Франківську - раджу звернути увагу на SushiGo. У них великий вибір ролів, порції щедрі, все акуратно запаковано. Часто беру «Філадельфію» і сет «Драконів». Дуже смачно і свіже! Хлопці працюють швидко і без збоїв. Це найкращі суші в івано франківську, які куштував.
-
Якщо ви шукаєте гарну доставку суші у львові? Я можу впевнено радити Sushi Go. Мені сподобалось, що вони не економлять на якості продуктів, роли завжди свіжі, а риба має приємний аромат. Замовляв як маленькі сети, так і великі - завжди все смачно. Кур’єри приносять із посмішкою, навіть дрібниці враховують.
-
Якщо шукаєте комфортне місце для перших занять йогою, рекомендую львів йога для початківців. Сам почав з нуля, і мені дуже допомогли пояснення тренера. Тут не важливо, в якій ти формі - усе підбирають індивідуально. Уже через кілька тижнів почав краще спати і легше вставати зранку. Дуже класна студія.
-
Я міняв увесь старий посуд після ремонту. Дивився по різних магазинах, але нормального асортименту не знаходив. В результаті замовив усе одразу на Promenu https://promenu.ua/ там каструлі, ножі, тарілки, сковорідки, навіть аксесуари. Ціни адекватні, є бренди відомі й більш доступні. Я вважаю, що там найкращий вибір для кухні.
-
Я робив бетонний паркан біля свого дому і використав цемент в мішках від Cemark. Брав одразу кілька піддонів, щоб вистачило на весь об’єм. Дуже гарно замішується, бетон виходить міцний, поверхня рівна. Після заливки форма гарно тримається, не кришиться. Купував онлайн, ціна адекватна, доставка без проблем. Для паркану саме те, що потрібно.
-
Я вже більше року користуюсь ноутбуком Lenovo IdeaPad – для роботи супер. Він реально витримує навантаження, працюю в браузері з багатьма вкладками, плюс іноді запускаю важчі програми, і все нормально тягне. Головне – батарея добре тримає і корпус не гріється. Брав я його в ITbox, і задоволений сервісом, там часто акції бувають. Якщо цікавить, глянути можна тут.
-
Я задавался вопросом, можно ли взять сразу готовый комплект солнечной электростанции, а не собирать всё по частям. В итоге выбрал именно такой вариант – это проще и дешевле, чем искать инвертор, панели и контроллеры по отдельности. Заказывал через Dolya Solar Energy, у них есть комплекты разной мощности и всё уже подобрано специалистами. Реально удобно, особенно если нет опыта.
-
- Модератор
Василь Давидов будеш срати темами більше ніколи сюди не зайдеш.
Всё что здесь творится, творится не вопреки, а во благо.