Бригада Альфадіамантсистем

Альфадіамантсистем

Бригада
Львів
Зареєстрований рік тому Був на сайті рік тому
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Про бригаду

Алмазна різка будівельних конструкцій стінорізною машиною. Прорізання ліфтових, дверних, віконних, сходових та вентиляційних отворів в залізобетонних, бетонних та цегляних спорудах. Різка, розширення і корекція бетонних елементів, сходових маршів, отворів для інженерних мереж, вікон, дверей в стінах і перекриттях. Прорізання автомобільних проїздів та пішохідних проходів.

Алмазне буріння отворів діаметром від 12 до 500 мм та необхідної довжини в залізобетоні, бетоні, цеглі та природному камені для влаштування вентиляції, каналізації, опалення, водопостачання та інших інженерних мереж, а також отримання зразків (кернів) будівельних конструкцій для проведення лабораторних досліджень. Буріння проводиться вертикальне, горизонтальне та під кутом.

Анкерні роботи для встановлення обладнання, механізмів, інженерних мереж та будівельних конструкцій з великими та малими навантаженнями. Застосовуються анкера хімічні та механічні, найкращих західних виробників. Алмазне буріння отворів в з/бетоні, бетоні, цеглі та природному камені для влаштування хімічних або механічних анкерів. Проведемо розрахунки на несучу здатність, динамічні та статичні навантаження анкерних з єднань.

Давно на сайті
Більше року
Професійні навики
Менеджер будівельної компанії (Професійний рівень, досвід 13 років)
Освіта
Вища-Магістр
ТВВПСУ, Загальнобудівельний (Естонія, Таллін)
Рік закінчення: 1985
Досвід роботи
Працював у бригаді (Львів)
з березеня 2008 р.
Наші переваги: - Безкоштовний виїзд на обєкт для замірів та організаційних питань; - Точність, якість та швидкість виконання завдань; - Прибирання будівельного сміття після робіти; - Для нас, клієнт завжди правий; - Побажання клієнта у нас в пріоритет
Знання іноземних мов
Італійська (Низький рівень)
Додаткова інформація
Є особистий автомобіль (Великий мікроавтобус)
Є професійний інструмент (Інструмент HILTI: Стінорізна машина, бурові установки, ручні різаки, вібійні молотки та перфоратори...)
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Сфера діяльності

Відгуки про бригаді

Фото робіт

3
Алмазна різка бетонних конструкцій

Розцінки

Контакти