Компанія АлпінСС

АлпінСС

Компанія
Львів
Зареєстрований рік тому Був на сайті рік тому
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Про компанію

ТМ AlpinSS як юридична компанія ТзОВ Алпін-Західпрацює з 2012 року, до того функціонувала як ФОП, за цей час виробництво відвантажило сотні очисних споруд по всій Україні, і отримувала запити з інших країн світу: Польща, Великобританія, Грузія, Узбекистан!

За роки діяльності ми приймали участь у виставках, і кількість їх було не менше 28-ми! Відвідувачі та учасники цих урочистих подій пам ятають нас як стабільно розвиваючу компанію, яка розміщається завжди перед головним входом у виставковий клуб !

Доречно буде сказано, що учасники виставок також є нашими Замовниками, такі як Аерок , Metalist та інші співучасники заходів!

Компанія Алпін-Захід в першу чергу є розробником, винахідником різних інженерних систем, і основний вид діяльності це установки біологічного очищення промислових та побутових стоків Alpine Sourse (далі AES). В основу розробок інноваційних систем AES було закладено: якість стоків на виході, надійність в цілому як конструкції так і в експлуатації як прилад, і одне з немало важливих моментів доступна інженерія та реально справедлива ціна. Усі кроки по впровадженні систем AES були твердими та непохитними. Завдяки експериментальним моделям, усі основи, які були закладені в розробку проявили себе більш надійно та виправдали наші очікування. Це все завдяки відданості дійсно великій справі, до якої закликаємо приєднуватися. Одна з найкращих винагород-це: Ми знали, що нам сподобається система від AlpinSS, але щоб настільки сильно, ми не очікували ..! , ці перші слова вдячності лунають після виконання монтажних робіт, а через рік після експлуатації установки постійно дублюються та повторюються з роками! Наша спільна головна мета-це очищення стічних вод до такого ступеня, щоб цю воду можливо було використати повторно, і не тільки для технічних потреб, а й для повного водокористування! Команда Алпін-Захід працює на десятки років у перед, розробляючи стратегічні моделі ! На дуже важливому етапі діяльності ми опрацьовували саме якість очищення стоків, а не шкалу продажів, тому кожна модель нашої очисної споруди, як картина для художника-якісне творіння вічності!

Давно на сайті
Більше року
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Сфера діяльності

Відгуки про компанію

Фото робіт

14
Каналізаційні Очисні Споруди AlpinSS
8
Септик біосептик AlpinSS
9
Септик Біосептик Очисна Споруда AlpinSS
16
Септик AlpinSS це Очисна Споруда

Розцінки

Ціни актуальні на 06.01.2023
Водопостачання та очищення води
Монтаж насосної станції, шт.
5000 грн
Сантехнічні роботи
Монтаж каналізаційної насосної станції, шт.
5000 грн

Контакти