Компанія МПП "Рокон"

МПП "Рокон"

Компанія
Київ
Зареєстрований 4 роки тому Був на сайті 4 роки тому
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Про компанію

Маємо великий досвід роботи з 1991 року з усіма покрівельними матеріалами і вдосконалюємо нашу працю. Професійно займаємося покрівельними роботами усіх видів і будь-якої складності. За ці роки нами успішно реалізовано безліч проектів, від простих до самих трудомістких, що дозволило зарекомендувати себе на ринку як надійний партнер. До ваших послуг не лише будівництво покрівлі, але і усі види ремонтних робіт, у тому числі реконструкція, ремонт, монтаж покрівлі та багато що інше. Використання тільки якісних матеріалів, досвідчені фахівці, суворий контроль якості - ось те, що дозволяє нам гарантувати відмінний результат навіть при виконанні найскладніших замовлень.

Перевірений
Давно на сайті
Більше 4 років
Є відгуки
(1 відгуків)
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Сфера діяльності

Основна
Додаткова

Відгуки про компанію (1)

Евгений Кузнецов
19.11.2019
Відмінно
Якість роботи
Відмінно
Виконання термінів
Відмінно
Ставлення
Відмінно
Відповідність цін
Що сподобалося:
Подрядчик работает в сметно програмном комплексе "Строительные технологии". Поэтому мы как заказчик, коммерческий банк работаем через оформление договора с составлением договорной цены и актов выполненных работ. Решает практически все вопросы. Там где крупные компании отказываются. Этот подрядчик берётся за все проблемные вопросы. От ремонта входных групп и внутреннего текущего ремонта отделений, до ямочного ремонта и благоустройства территории и ремонта водосточных систем и кровли отделений.
Не сподобалося:
Не соглашается работать без аванса. Обычно аванс просит не менее стоимости материалов и 20 % стоимости работы. У нас в процентом соотношении это обычно 70% от договорной цены.
Загальні висновки:
Я как представитель ОКСа заказчика очень доволен работой с организацией МЧП "РОКОН". Обязательно в процессе согласования договорных цен согласовывайте с подрядчиком все технологиеские процессы и цвета. Чтобы в момент приемки выполненных работ не было разногласий.

Фото робіт

2
Лучше крыш могут быть только крыши.

Розцінки

Ціни актуальні на 19.11.2019
Покрівельні роботи
Укладання ондуліна або шиферу, м²
100 грн
Укладання бітумної черепиці, м²
150 грн
Укладання металочерепиці, м²
100 грн
Укладання профнастилу, м²
100 грн
Облаштування ПВХ мембрани по площині з механічним кріпленням, м²
100 грн

Контакти