Майстер Василий Артеменко

Василий Артеменко

Майстер
Київ
Зареєстрований 3 роки тому Був на сайті 16 годин тому
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Про майстра

Специалист широкого профиля.

Давно на сайті
Більше 3 років
Є відгуки
(1 відгуків)
Додаткова інформація
Є закордонний паспорт
Водійське посвідчення (Легковые авто (B))
Є особистий автомобіль (Седан)
Не вживаю алкоголь взагалі
Є професійний інструмент (Все)
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Сфера діяльності

Основна
Додаткова

Відгуки про майстра (1)

Алевтина
20.08.2023
Жахливо
Якість роботи
Жахливо
Виконання термінів
Жахливо
Ставлення
Жахливо
Відповідність цін
Відгук на тендер:
Утеплення мансарди (Сміла)
Що сподобалося:
Спочатку ввічливий, і це,як виявилося не плюс...
Не сподобалося:
Розцінки як за кваліфіковану роботу,а виконання,як у безвідповідальної людини...не розуміє технолонії виконання робіт,пароізоляцію на мансарді не мав уявлення як робити,навіть нахлестів не залишив,щоб було до чого склеїти..мембрану під дошками не склеїв якісно, двосторонню клейку стрічку наклеїв,а не придавив для склеювання...через те під дошками чорновими дірки неприклеєні..бокову мембрану не тим боком почав монтувати,зробили зауваження, ще й сперечався, після чого ретирувався додрму...взяв за незакінчену роботу поганої якості за 5 днів ( прибивання чорнової дошки )роботу 14 тис грн...ще й інструменту не було ,працював нашою циркуляркою і чоловік допомагав....до роботи ставав годин у 10 ранку..треш....треба все переробояти...безвідповідальний ,безсовісний, некваліфікований. Але гвозді забивати вміє...зараз ера інету і вся інфа є там,а людина приїхала нульова виконувати роботи,які дорого коштують і могла нам зіпсувати мансарду.....таких на роботу не беруть...
Загальні висновки:
Може збивати будки собачкам,а житло будувати треба брати перевірених і з рейтингом.......а тут нагадив і злиняв....інакше не скажеш..
Майстер Василий АртеменкоВасилий Артеменко
13.12.2023
Чтоб людей гавном поливать, если такая умная, насмотрелась в ютубе, лучше все делай сама, бери в помошники мужа с инструментом, сына, друзей и платить не надо и если дом рухнет, то виновата будешь сама. Ребята все кто у тебя работал, всех обосрала. И крышу тебе кривую сделали, и стропильная часть завалена и двери на соплях, какой привет, такой ответ. Спасибо бы сказала, что вообще к тебе приехал. Ещё платить не хотела. А оценку не тебе мне давать. Мастера меня поймут. Какая оплата, такая и работа.

Розцінки

Контакти