Мастер Дмитро Андрійчук

Дмитро Андрійчук

Мастер
Киев
Зарегистрирован 2 года назад Был на сайте 2 года назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О мастере

Вітаю. Готові виконати Ваш ремонт або будівництво вашого будинку . Досвід будівництва та ремонту будь якої складності більше 10 років. Є портфоліо з нашими роботами. Ціни адекватні, конкурентоспроможні. Допоможемо з вибором та закупівлею матеріалів. Якість гарантуємо. Працюємо в Києві та по всій Україні. Ви не пожалкуєте . Вся більш детальна інформація у Viber. Після особистої зустрічі на об єктіі , та обговорення всіх деталей, відправлю ,на почту чи Viber, кошторис на ваш проект або Технічне завдання. Фото наших робіт також. С повагою до Вас , та надією на співпрацю . Дмитрий . бажаю щоб ваші мрії стали приємною реальністю. Viber 068--55--44--984 . Почнемо рухатись до вашої мрії разом! У ПОДАРУНОК консультація з нашим дизайнером.

На консультації Ви зрозумієте який стиль дизайну Вам потрібен. Отримаєте багато рішень для реалізації свого интерьера грамотно .

Чим ми відрізняємось від інших:

📌Экономія бюджету до 30% при ремонті.

📌Виготовлення проектів интерьеру будь якого стилю.

📌Ціна реализациї пректу адекватна, а не космічна.

📌Ідеально виконана работа у обумовлений термін.

📌авторський нагляд.

Давно на сайте
Более 2 лет
Есть отзывы
(1 отзывов)
Дополнительная информация
Пъю только по праздникам
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о мастере (1)

Денис
08.09.2021
Отзыв на тендер:
Нужен плиточник/сантехник
Не понравилось:
С Дмитрием встретились, всё посмотрели, обсудили цену и что по материалам. Договорились, что на следующий день в 11 утра встречаемся и он приступает к работе, на 11.00 я не успевал то перезвонил ему и договорились перенести встречу на 12.00 часов.
В 12.00 часов человек не приехал, после этого дозвониться ему нельзя, занёс меня в черный список. На смс и смс у Вайбере не отвечает.
Мастер Дмитро АндрійчукДмитро Андрійчук
09.09.2021
Я не заносил вас в чёрный список. Я опаздывал. Но вы не отвечали на мои смс . Не делайте чёрного пиара
Заказчик ДенисДенис
09.09.2021
От Вас не пришло ни одного смс, я целый день провёл на квартире в надежде, что Вы выйдете на связь. Вас набираю, один гудок идёт и потом сразу занято((

Расценки

Контакты