Бригада EkoVata

EkoVata

Бригада
Ровно
Зарегистрирован год назад Был на сайте год назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О бригаде

Ековата це сучасний целюлозний утеплювач, який застосовується для утеплення будівель і приміщень різного призначення. Ековата виготовляється з макулатури з додаванням спеціальних наповнювачів. Склад ековати: 81% целюлоза, 12% антипірен (бура), 7% антисептик (борна кислота). Ці добавки не токсичні і не шкідливі для людини, але вони перешкоджають поширенню вогню (ековата з бурою не горить, а тліє і затухає), а борна кислота перешкоджає утворенню цвілі і грибка та унеможливлює проживання в ековаті комах та гризунів.

Крім того, що ековата- ефективний утеплювач (теплопровідність 0.036-0.041), це матеріал з чудовими звукоізоляційними властивостями. Вона ідеально підходить для утеплення та звукоізоляції горищ, мансард, стін в каркасному будівництві. Ековату монтують або вручну, або задувають з допомогою спеціального обладнання. Перевагою є безвідходність та безшовність утеплювача, оскільки він щільно, без обрізків, укладається в межах конструкції і при цьому не утворюються так звані містки холоду, які значно знижують ефективність утепленння.

Ековата є паропроникним утеплювачем. Структура волокон ековати дозволяє їй легко видихати вологу і залишатись сухою.

У співвідношенні ціна/якість ековата займає одну з лідируючих позицій серед теплювачів.

Ековата, як утеплювач, дуже популярна в США, Канаді, скандинавських країнах, особливо в каркасному будівництві. Її популярність стрімко росте і в нашій країні.

Давно на сайте
Более года
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о бригаде

Расценки

Контакты