Бригада Ремонткиев

Ремонткиев

Бригада
Киев
Зарегистрирован год назад Был на сайте 20 часов назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О бригаде

Займаємося ремонтом під ключ, також частковий ремонт, та будівництво з нуля.

Будинки,квартири ,офіси , бомбосховища.

Є майстри в усіх напрямках, та у всіх сферах будівництва

Давно на сайте
Более года
Есть отзывы
(4 отзывов)
Дополнительная информация
Есть личный автомобиль (Универсал)
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о бригаде (4)

Александр
20.01.2024
Что понравилось:
Немає, бо не працював у мене.
Не понравилось:
Можливо телефонував мені але не влаштовує як за ціною так і як фахівець. Пише якісь незрозумілі відгуки на мій тендер.
Общие выводы:
Не рекомедую
Алексей
10.01.2024
Плохо
Качество работы
Ужасно
Выполнение сроков
Плохо
Отношение
Хорошо
Соответствие цен
Что понравилось:
Прораб вислуховував зауваження і навіть інколи виправляв помилки, хоча і з великим запізненням і далеко не всі.
Не понравилось:
Досить важко перелічити усі косяки цих робітників, їх була просто незлічена кількість. Звісно з ними довелось розпрощатись, але навіть після того як ремонт був завершений іншими робітниками, я ще довго їх згадував. Отже після того, як вони пішли, довелось виправити: одну гіпсокартонну стіну у санвузлі розібрали і заново поклеїли, бо стара давала 4 см похибки, розібрали відкос у тому ж санвузлі бо був кривий, перерозібрали гіпс під інсталяцію бо не можна було поставити кнопку, розібрали і заново зробили відкос у кімнаті бо не відкривалось вікно, перенсли розетку, бо була розміщена невірно, переробили щиток, бо був зібраний не по плану, переробили схему на вентиляцію бо у труби не влазили вентилятори (вони зробили під вентилятори закладні труби, але їх поплющило від ваги кірпічу), переробили частину дренажної труби під кондиціонер, бо провели не ті трубки, перевстановили підвіконня бо з різних сторін були різні відступи, переробили кріплення радіатора, бо зазор між стіною та рідітором був недостатній для укладання плитки, і саме неймовірне і жахливе - виявилося що трубу під інтернет, яку вони мали провести у коридор, де зходиться вся комутація, вони провели до сусіда! Тобто вони вивели трубу під стіною і не перевірили куди вони її вивели. І коли мені проводили інтернет, виявилося що кабель іде до сусіда, а до коридора провести його не можливо вже, бо сусід зробив стяжку. Це був шок.
Окрім того всю якість роботи можете подивитись самі на фотографіях, але там багато чого не видно наприклад: кілька відкосів було зроблено неймовірно криво, і гіпсокартон був просто покришений, я сказав вони переробили. Неправильний діаметр закладних труб зробили під вентилятори, потім переробили, забули додати звукоїзолюючу вату як домовлялись у канали для сантех труб, потім доробили, жахливо заробили силіконом дренажну трубу, потім я заробив сам, неправильно робили підключення для стабілізатора, і ще багато багато всього
Общие выводы:
Кожного дня я приходив перевіряти роботу і бачив 2-3 косяка. Кожен день. Щось виправлялось, щось було простіше зробити самому. І після них довелось перероблювати купу роботи, а частину, як от вихід на інтернет, переробити було не можливо. Ще є дестятки речей які я не можу просто описати, наприклад та сама стіна у санвузлі, яку довелось розібрати була ще й з двох слоїв гіпсокартону. Вони перший поклали взагалі жахливо, і коли я їм вказав на це, вони його не розібрали, а просто поклеїли поверх нього новий. Вийшло візуально добре, але все одно не по рівню (4см уклон). Уявіть скільки додаткових затрат: 2 слої гіпсокартону, подвійні витрати клею, потім за розбір цього всього новим робітрикам платити, і за новий гіпскортон, клей та доставку і т.д. і т.п.
Добре, що таки не продовжив з ними працювати, але погано, що так довго чекав.
Висновки робіть самі
Вилен
31.07.2023
Отлично
Качество работы
Отлично
Выполнение сроков
Отлично
Отношение
Отлично
Соответствие цен
Что понравилось:
оперативно, чітко, без обману, комунікація проста і не нав'язлива
Общие выводы:
дякуємо, будемо Вас радити знайомим та друзям
Oksana
04.03.2023
Отлично
Качество работы
Отлично
Выполнение сроков
Отлично
Отношение
Отлично
Соответствие цен
Отзыв на тендер:
Шпаклівка стін (Киев)
Что понравилось:
Швидкість та якість

Фото работ

14
Ремонт квартир

Расценки

Контакты