Мастер Павел Харченко

Павел Харченко

Мастер
Чернигов
Зарегистрирован 5 лет назад Был на сайте 3 часа назад
Мастер Павел Харченко
Харченко Павел Викторович
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О мастере

Досвід роботи 12 років. Виконуємо практично всі внутрішні роботи, ремонт квартир, кімнат під ключ. Адекватні ціни, працюємо по прайс-листу, швидко, якісно, якість гарантуємо. Працюємо по Чернігову.

Проверенный
Давно на сайте
Более 5 лет
Актуальные цены
02.02.2024
Есть отзывы
(2 отзывов)
Профессиональные навыки
Плиточник (Профессиональный уровень, опыт 12 лет)
Облицовщик (Профессиональный уровень, опыт 12 лет)
Стяжечник (Профессиональный уровень, опыт 12 лет)
Сметчик (Профессиональный уровень, опыт 12 лет)
Маляр (Профессиональный уровень, опыт 9 лет)
Штукатур (Профессиональный уровень, опыт 9 лет)
Гипсокартонщик (Профессиональный уровень, опыт 7 лет)
Укладчик покрытий для пола (Профессиональный уровень, опыт 7 лет)
Отделочник (Профессиональный уровень, опыт 5 лет)
Сантехник (Средний уровень, опыт 5 лет)
Электрик (Средний уровень, опыт 4 года)
Монтажник натяжных потолков (Средний уровень, опыт 2 года)
Сборщик мебели (Начинающий уровень, опыт 6 месяцев)
Образование
Средне-специальное
ЧПБЛ, Штукатур, плиточник-облицовщик (Украина, Чернигов)
Год окончания: 2012
Повышение квалификации
Декоративная отделка фасадов с использованием материалов ТМ Цере
Украина, Чернигов, 2012 г.
Плиточная облицовка с использованием материалов ТМ Церезит
Украина, Чернигов, 2012 г.
Опыт работы
Работал "на себя" (Украина, Чернигов)
с апреля 2012 г. по январь 2024 г.
Дополнительная информация
Водительское удостоверение (Грузовые авто (C))
Пъю только по праздникам
Есть профессиональный инструмент (DWT)
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Отзывы о мастере (2)

Владислав
19.01.2022
Отлично
Качество работы
Отлично
Выполнение сроков
Отлично
Отношение
Отлично
Соответствие цен
Что понравилось:
Скорость работы и качество
Общие выводы:
Я перечитал отзыв который Павлу оставил Сергей. Честно говоря отзыв полный бред. Паша сделал мне кухню. Ну не к чему и придраться. Все сделал классно. Плитка ровненько, все везде как надо. Мне работать с ним понравилось. Сейчас делаем ремонт в зале и снова все классно. Я понимаю что ко всем нужен подход. Я думаю с Сергеем не нашли общий язык. Я работой Паши доволен. Хотя я очень придирчив к работе. И делаю ремонт не в первом своём доме. Так вот к Паше претензий нет. Только положительные эмоции. Я крайне рекомендую. Кому нужны фото и видео - пишите.
Мастер Павел ХарченкоПавел Харченко
20.01.2022
Спасибо, приятно работать с адекватными и честными людьми) Сотрудничаем не в последний раз и с радостью найду окно даже при занятости.
Сергій
20.12.2021
Ужасно
Качество работы
Ужасно
Выполнение сроков
Ужасно
Отношение
Ужасно
Соответствие цен
Не понравилось:
Робота сильно затягнута. Майстер любить поспати, приходить пізно. Були відмовки чому не робиться ремонт. Низька відповідальність: може кинути незачинену квартиру і піти додому. МАЙСТЕР НАНІС ШКОДУ І ВТІК.
Общие выводы:
УНИКАЙТЕ ЦЬОГО БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОГО ГОРЕ-МАЙСТРА, ЯКИЙ МОЖЕ ВАМ НАШКОДИТИ І ВТЕКТИ, А ПОТІМ ХАМИТИ І ОБРАЖАТИ.

P.S. Після того, як майстер втік, виникли підозри чому він це зробив. Установники ванни виявили, що вона переустановлена на піну і розбита. Як тепер знайти цього майстра? Якщо хтось знає про місце його знаходження подзвоніть (068) 366-06-74
Мастер Павел ХарченкоПавел Харченко
21.12.2021
Робота затягнута через ваші заморочки в першу чергу. Поставка матеріалів незадовільна, ясності що потрібно зробити також 0, роботи не від мене залежні були виконані в задовільному для вас стані (в режимі здогадайтесь самі) лише через місяць. Тим не менше розуміння фактів нема, а лише забаганки які не можна виконати і жодні пояснення бессилі. Я не психолог і нажаль працювати з настільки капризними замовниками не вмію. Домовляючись за косметику, в процесі розуміючи, потрібно євро та ще й даром, а це ще переробки в третій раз і за доп оплату буде не розуміння чому. Так вимушений залишити такий об'єкт. А працює майстер виходячи з об'єму робіт і вдавати робочий вигляд також нажаль не навчився. При тому що замовник з якоїсь не відомої мені причини вирішив, що він краще знається і буде розказувати, що за чим робити. Зважаючи на обставини, я тепер чудово розумію куди поділись минулі майстри.
Заказчик СергійСергій
21.12.2021
Які КОНКРЕТНО "заморочки" були зі сторони замовника? Може у Вас було і 0 розуміння, що робити, але замовникам Ви цього не озвучували.

Наявність матеріалів дивіться на фото. Яких КОНКРЕТНО матеріалів Вам не вистачало для того щоб працювати, а не спати?

Див. тендер: https://www.rabotniki.ua/uk/tender/remont-vanni-tualetu-santehnichnimi-robotami-148408
НІКОЛИ мова не йшла про косметику. Ви пишете неправду.

У Вас на сторінці вказано, що Ви виконуєте сантехнічні роботи та роботи з електрикою. Чому Ви не змогли виконати ці роботи, а запросили інших майстрів?

Про те що за чим робити. Як можна поставити ванну, зашити гіпсокартоном, а потім класти під нею плитку? Я хоч і не плиточник, але такої послідовності не розумію.

І про фантазії про інших майстрів. Хто КОНКРЕТНО втік і куди?

КОЛИ ВИ ВІДШКОДУЄТЕ ЗАВДАНІ ЗБИТКИ?
Мастер Павел ХарченкоПавел Харченко
08.01.2022
Йдемо по факту: На етапі огляду вам було чітко сказано сантехніку в разі повної заміни я не візьму, є інструмент, але нема досвіду пайки, ризикувати, щоб потім протікало я не буду. По електріці така ж історія - нема ні розподільчої коробки нічого, все висить богзнаяк, я вам чітко сказав хто проводив нехай підключає, витрачати днів 3 на розгадку ребусу я не збираюсь - це не вигідно. Йдемо далі, коли фронт робіт обмежений, яка різниця о котрій я буду? Я приїхав о 10-тій і що, поставив декілька профілів, дзвоню запитую як вам краще зробити далі, а у відповідь я не розумію про що ви. Прогулявши 3 години і нарешті узгодивши подальший фронт стосовно коробу, працювати потрібно вже завтра. На завтра у вас знову відвертий маразм стояк пофарбувати і в ізоляцію, хоча це навіть не тепла підлога - єдине питання навіщо? Що знову приводить до затримки, тому що пофарбувати і одягнути ізоляцію одразу не можливо. Матеріали хто купує - майстер. Я профілі чекав більше 2 тижнів. Потім вилазять доп дверцята про які мови не було, розетка отвір під яку вже є - ні не там. Інсталяція ні не так, кран не там, раковина нема на глаз. Ванна про яку ви зараз тут якусь нісенітницу топчете - ви говорили сантехнікам, що вам потрібна плитка під нею - НІ! Ваше коронне ви ж з ними домовлялись, взагалі вбило - як? Якщо що робити і скільки це буде коштувати це питання особисто між вами і сантехніками, яким ніхто не пояснив нічого, навіть кран сказали по старим штробам, а потім претензії чому не по центру.
Необходимо сделать ремонт ванны и туалета с сантехническими работами в квартире.

Бюджет до 18 000 грн
Де тут вказано, що вам потрібен євроремонт? Ви хоч прайс відкривали взагалі? Євро від 1000$
Де ж всі майстри які вам робили ванну та інший ремонт? Збігли? Відкрию вам маленький секрет - коли говорять вибачте я в Києві зайнятий не зможу, це переводиться дуже просто - ідіть під три чорти, я не хочу з вами більше працювати - тільки культурно без нецензурної лексики. Ви другий кліент за 10 років, який так дістав відверто.
І які в чорта збитки ви там зараз малюєте розраховуючи розвести? Я вам залишав цілу запаковану плівкою ванну. Що ви з нею робили це вже не мої проблеми, може ви її навмисно пошкодили самі. Яка переустановка? Ви зглузду з'їхали? Я вам запінив дірки та враховуючи проміжки між цеглою та ванною, бо підкладали гіпсокартон для потрібного рівня - просто залишками задув краї. Останньою краплею став люк під ванною який потрібно пиляти або переносити каналізацію в четверте перероблювати. Плюс вам залишено безкоштовно робіт на 5000 грн приблизно.
Дзеркало також без клавіші відключення, хоча я запитував як вам робити. Чи це буде провід на дзеркало окремо на освітлення окремо, чи буде сімісно і пояснював, що без можливості вимкнути його окремо буде вмикатись все й відразу. Мене ніхто не почув.
Нав'язується логічне питання: А чому минулий замовник все пояснив, що чому потрібно; все розведено чітко як домовлялись і жодних претензій ні до хлопців, ні до мене нема? Хоча це була квартира в новобудові.
Може тому, що замовляли косметику і отримали капіталку. А ви виставили косметику, а захотіли євро та же й з наворотами?
І стосовно тендеру, ось адекватний замовник який відразу говорить що йому потрібно і не треба потім говорити цього не було! https://www.rabotniki.ua/tender/yevroremont-oh-kimnatnoyi-kvartiri-pid-klyuch-39103.html
НІКОЛИ мова не йшла про косметику. Ви пишете неправду.
БРЕХНЯ З ВАШОЇ СТОРОНИ!
Заказчик СергійСергій
09.01.2022
За зроблену роботу Вам зразу виплачувалось те, що Ви казали. Давайте зустрінемось і розберемося які "безкоштовні" роботи ви мені залишили аж на 5 тисяч!!!!! Ви дуже добра людина, яка безоплатно працює? Чи може Ви розбили ванну за 12 тисяч і втекли? А тепер видумуєте щоб відмазатись.
Мастер Павел ХарченкоПавел Харченко
10.01.2022
Видумуєте зараз ви. До вашого відома грунт гипс та короба теж оплачуються. І є стара добра приказка: я можу відпрацювати і тиждень безкоштовно, щоб зрозуміти яка гнила людина переді мною і більше ніколи не мати справ з нею.
Повторює останній раз - у вас була запакована ванна для запобігання пошкоджень, на фото вона розібрана. І наклеп на мене тут робити не потрібно. Розгепали так будьте ласкаві не перекладайте свою вину на чужі плечі!
Заказчик СергійСергій
10.01.2022
Пишу не для цього горе-майстра, а для того щоб попередити тих хто хоче зробити ремонт.
Цей горе-майстер погодився зробити роботу, але сам тільки частково відбив стару плитку. Навіть старий унітаз він не зміг демонтувати (що повинно було б вже насторожити). Для проведення сантехнічних робіт він запросив інших людей, а сам заліг у спячку, хоча я просив його хоча б періодично бути присутнім при проведенні робіт, так як я його визначив переможцем тендеру і всі роботи повинен був робити він. Після закінчення сантехнічних робіт горе-майстер продовжив свою роботу, приходячи після обіду (пояснював він це тим, що проспав). Я погоджував з ним всі закупівлі матеріалів і ніяких претензій щодо термінів поставки цих матеріалів у нього не було. Платив я йому стільки скільки він казав. Але одного дня він втік. Після втечі вияснилось, що ванна, яку встановлювали сантехніки переустановлена на іншу висоту з використанням піни і розбита. На телефонні дзвінки цей горе-майстер перестав відповідати (навіть коли йому за моїм проханням дзвонили його знайомі майстри). Хочу зазначити, що при спілкуванні з ним хамства не було. Це вже тут, на цьому сайті, оговтавшись через деякий час і відчуваючи свою безкарність за заподіяну шкоду він почав говорити неправдиві речі, хамити і ображати замовника.
УНИКАЙТЕ ЦЬОГО ГОРЕ-МАЙСТРА, ЯКИЙ МОЖЕ ВАМ НАШКОДИТИ І ВТЕКТИ, А ПОТІМ ХАМИТИ І ОБРАЖАТИ.
Мастер Павел ХарченкоПавел Харченко
10.01.2022
А от за наклеп є стаття і ваша брехня як раз може бути використана як доказ при позові до суду за Статтею 125 КК
Заказчик СергійСергій
11.01.2022
Факт 1: майстер виграв тендер.
Факт 2: ремонт майстер не зробив, а несподівано, не повідомивши замовника втік.
Факт 3: після цього вияснилось, що майстер проводив не погоджені із замовником роботи, і майно замовника пошкоджене.
Факт 4: майстер не відповідає на дзвінки і відмовляється зустрітися для вияснення ситуації; при цьому хамить і ображає замовника.
Замовник вважає, що майстер заподіяв йому моральну і матеріальну шкоду ТА НІКОМУ НЕ РАДИТЬ НАЙМАТИ ЦЬОГО МАЙСТРА ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ РЕМОНТУ.

Фото работ

7
Наша работа

Расценки

Цены актуальны на 02.02.2024
Электромонтажные работы
Штробление под проводку в бетоне, глубина штробы 2 см, м.пог.
100 грн
Штробление под проводку в кирпиче, глубина штробы 2 см, м.пог.
70 грн
Устройство ниши (кирпич), шт.
500 грн
Устройство ниши (бетон), шт.
870 грн
Вырезка отверстия и установка распредкоробки (бетон), шт.
160 грн
Сантехнические работы
Штробление под трубы в бетоне, глубина штробы 5 см, м.пог.
180 грн
Штробление под трубы в кирпиче, глубина штробы 5 см, м.пог.
120 грн
Демонтаж ванны сантехником, шт.
430 грн
Демонтаж канализации сантехником, м.пог.
75 грн
Демонтаж умывальника сантехником, шт.
180 грн
Монтаж гипсокартона
Монтаж гипсокартона на стену, м²
220 грн
Монтаж гипсокартона на потолок, м²
260 грн
Монтаж перегородок из гипсокартона (2 стороны), м²
320 грн
Монтаж полукруглой конструкций (стены) из гипсокартона, м²
350 грн
Монтаж полукруглой конструкции(перегородки) из гисокартона, м²
390 грн
Штукатурные работы
Грунтовка стен, потолка (1 слой) под штукатурку, м²
20 грн
Набивка (монтаж) штукатурной сетки, м²
70 грн
Ручная маячная штукатурка (до 2 см), м²
200 грн
Ручная штукатурка откосов, м.пог.
180 грн
Ручная штукатурка кривых поверхностей, м²
240 грн
Поклейка обоев
Поклейка бумажных обоев на стену, м²
120 грн
Поклейка бумажных обоев на потолок, м²
150 грн
Поклейка обоев на тканевой основе или на шелкотрафаретной, м²
160 грн
Поклейка обоев на виниловой или флизелиновой основе на стену, м²
100 грн
Поклейка фото обоев на стены, м²
200 грн
Ремонт квартиры или комнаты
Расчет стройматериалов для ремонта помещения, м²
400 грн
Комплексный "евроремонт" квартиры или комнаты, м²
4600 грн
Косметический ремонт квартиры или комнаты, м²
3000 грн
Комплексный "элитный" ремонт квартиры или комнаты, м²
6700 грн
Плиточные работы
Грунтовка стяжки под плитку, м²
20 грн
Резка плитки, шлифовка кромок, м.пог.
150 грн
Установка уголков при укладке плитки, м.пог.
80 грн
Укладка плитки на пол, м²
440 грн
Укладка плитки на стены, м²
460 грн
Малярные работы
Грунтовка под стяжку, м²
20 грн
Грунтовка стен, потолка (1 слой), м²
20 грн
Установка малярной сетки на стены или потолок, м²
75 грн
Подготовка г.к. потолка под покраску или поклейку обоев, м²
230 грн
Подготовка г.к. стены под покраску или обои, м²
200 грн
Напольные покрытия
Укладка линолеума или коврового покрытия без клея, м²
100 грн
Укладка фанеры на пол, м²
100 грн
Укладка ламината, м²
140 грн
Монтаж деревянного плинтуса, м.пог.
120 грн
Установка пластиковых плинтусов, м.пог.
70 грн
Черновые работы по полу
Стяжка пола с керамзитом стоимость работ от строителей, м²
250 грн
Монтаж плёночной гидроизоляциия для стяжки, м²
35 грн
Утепление пола (стиродуром) на стяжку, м²
70 грн
Заливка пола самовыравнивающимся раствором, м²
140 грн
Цементно-песчаная стяжка до 5 см, м²
200 грн
Монтаж вагонки
Монтаж деревянной вагонки на стену, м²
240 грн
Монтаж блок хауса, м²
300 грн
Обшивка стен пластиковой вагонкой, м²
210 грн
Монтаж фальш бруса, м²
300 грн
Монтаж деревянной вагонки на потолок, м²
300 грн

Контакты