Компанія Levram Group

Levram Group

Компанія
Львів
Зареєстрований 2 роки тому Був на сайті рік тому
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Про компанію

Levram Group це команда висококваліфікованих майстрів, які виконують повний комплекс робіт з ремонту житлових та комерційних приміщень!

Команда досвідчених майстрів виконає ремонтні роботи будь-якої складності під ключ .Якщо вам потрібно оновити офіс або ж зробити ремонт в новобудові ви звернулись за адресою! Наші майстри використовують сучасні технології та матеріали, щоб втілити в життя креативні дизайнерські проекти. Ми оновимо спальню чи дитячу та проведемо капітальний ремонт у квартирі, будинку чи офісі. Малярі вміють працювати з різноманітними видами декоративної штукатурки, шпалерами та популярними видами матеріалів для облицювання. Ми підберемо найкращі матеріали, які відрізняються високою якістю та довговічністю, проведемо демонтажні та підготовчі роботи.

За увесь час надання послуг ми виконали понад 300 об єктів з креативним та класичним дизайном! Ми розуміємось у всіх нюансах ремонтних робіт, тому завжди підкажемо, як краще, і допоможемо зробити розумний вибір. Ось чому обираючи Levram Group ви можете не хвилюватись за якість та швидкість виконання робіт ми завжди слідуємо графіку та здаємо об єкт у вказаний термін!

Давно на сайті
Більше 2 років
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Сфера діяльності

Основна
Додаткова

Відгуки про компанію

Розцінки

Контакти