Компанія Green Garden

Green Garden

Компанія
Київ
Зареєстрований рік тому Був на сайті година тому
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Про компанію

Озеленення ділянки це комплекс робіт, що не обмежується висадкою підібраних замовником рослин. Озеленення дачної ділянки або прибудинкової території передбачає створення унікального середовища, в якому сприятливі умови для розвитку рослин поєднуються з передовими дизайнерськими рішеннями. Професійне озеленення ділянки дозволить створити невелику частинку природного ландшафту і в заміському маєтку, і в центрі мегаполісу.

Особливості озеленення ділянок.

Ландшафтні роботи з озеленення території включають комплекс операцій. Щоб досягти потрібного результату, фахівці нашої компанії вивчають планування ділянки, її рельєф і підбирають рослини з урахуванням цих факторів. Такий підхід дозволяє створювати максимально органічні композиції, що стануть ідеальним місцем для відпочинку. Так, професійне озеленення неможливе без залучення досвідчених фахівців але результат того вартий!

Головна мета спеціаліста послуг з озеленення території

Озеленення ділянки перед будинком не таке просте завдання, як може здатися на перший погляд. Самостійне висадження рослин або залучення до роботи непрофесіоналів у 90% випадків не виправдовують очікувань навіть вкладення колосальних коштів не дозволяє досягти результату! Щоб уникнути цього, довірте озеленення у Києві та Київській обл експертам з команди Green Garden.
Ми зробимо все щоб ваша ділянка мала чудовий вигляд і милувала ваш погляд і погляд інших оточуючих людей🌳

Звертайтесь за номером тел 📲*** або запис в дірект📩

Давно на сайті
Більше року

Відгуки про компанію

Фото робіт

17
Роботи під ключ

Розцінки

Контакти