Майстер Павел Харченко

Павел Харченко

Майстер
Чернігів
Зареєстрований 5 років тому Був на сайті день тому
Майстер Павел Харченко
Харченко Павел Викторович
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Про майстра

Досвід роботи 12 років. Виконуємо практично всі внутрішні роботи, ремонт квартир, кімнат під ключ. Адекватні ціни, працюємо по прайс-листу, швидко, якісно, якість гарантуємо. Працюємо по Чернігову.

Перевірений
Давно на сайті
Більше 5 років
Актуальні ціни
02.02.2024
Є відгуки
(2 відгуків)
Професійні навики
Плиточник (Професійний рівень, досвід 12 років)
Лицювальник (Професійний рівень, досвід 12 років)
Стяжечник (Професійний рівень, досвід 12 років)
Кошторисник (Професійний рівень, досвід 12 років)
Маляр (Професійний рівень, досвід 9 років)
Штукатур (Професійний рівень, досвід 9 років)
Гипсокартонщик (Професійний рівень, досвід 7 років)
Укладальник покриттів для підлоги (Професійний рівень, досвід 7 років)
Обробник (Професійний рівень, досвід 5 років)
Сантехнік (Середній рівень, досвід 5 років)
Електрик (Середній рівень, досвід 4 року)
Монтажник натяжних стель (Середній рівень, досвід 2 року)
Збирач меблів (Початковий рівень, досвід 6 місяців)
Освіта
Середньо-спеціальна
ЧПБЛ, Штукатур, плиточник-облицовщик (Украина, Чернигов)
Рік закінчення: 2012
Підвищення кваліфікації
Декоративная отделка фасадов с использованием материалов ТМ Цере
Украина, Чернигов, 2012 р.
Плиточная облицовка с использованием материалов ТМ Церезит
Украина, Чернигов, 2012 р.
Досвід роботи
Працював "на себе" (Украина, Чернигов)
з квітня 2012 р. по січень 2024 р.
Додаткова інформація
Водійське посвідчення (Грузовые авто (C))
П'ю тільки у свята
Є професійний інструмент (DWT)
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Сфера діяльності

Відгуки про майстра (2)

Владислав
19.01.2022
Відмінно
Якість роботи
Відмінно
Виконання термінів
Відмінно
Ставлення
Відмінно
Відповідність цін
Відгук на тендер:
Плитка на пол 12м2 (Чернігів)
Що сподобалося:
Скорость работы и качество
Загальні висновки:
Я перечитал отзыв который Павлу оставил Сергей. Честно говоря отзыв полный бред. Паша сделал мне кухню. Ну не к чему и придраться. Все сделал классно. Плитка ровненько, все везде как надо. Мне работать с ним понравилось. Сейчас делаем ремонт в зале и снова все классно. Я понимаю что ко всем нужен подход. Я думаю с Сергеем не нашли общий язык. Я работой Паши доволен. Хотя я очень придирчив к работе. И делаю ремонт не в первом своём доме. Так вот к Паше претензий нет. Только положительные эмоции. Я крайне рекомендую. Кому нужны фото и видео - пишите.
Майстер Павел ХарченкоПавел Харченко
20.01.2022
Спасибо, приятно работать с адекватными и честными людьми) Сотрудничаем не в последний раз и с радостью найду окно даже при занятости.
Сергій
20.12.2021
Жахливо
Якість роботи
Жахливо
Виконання термінів
Жахливо
Ставлення
Жахливо
Відповідність цін
Не сподобалося:
Робота сильно затягнута. Майстер любить поспати, приходить пізно. Були відмовки чому не робиться ремонт. Низька відповідальність: може кинути незачинену квартиру і піти додому. МАЙСТЕР НАНІС ШКОДУ І ВТІК.
Загальні висновки:
УНИКАЙТЕ ЦЬОГО БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОГО ГОРЕ-МАЙСТРА, ЯКИЙ МОЖЕ ВАМ НАШКОДИТИ І ВТЕКТИ, А ПОТІМ ХАМИТИ І ОБРАЖАТИ.

P.S. Після того, як майстер втік, виникли підозри чому він це зробив. Установники ванни виявили, що вона переустановлена на піну і розбита. Як тепер знайти цього майстра? Якщо хтось знає про місце його знаходження подзвоніть (068) 366-06-74
Майстер Павел ХарченкоПавел Харченко
21.12.2021
Робота затягнута через ваші заморочки в першу чергу. Поставка матеріалів незадовільна, ясності що потрібно зробити також 0, роботи не від мене залежні були виконані в задовільному для вас стані (в режимі здогадайтесь самі) лише через місяць. Тим не менше розуміння фактів нема, а лише забаганки які не можна виконати і жодні пояснення бессилі. Я не психолог і нажаль працювати з настільки капризними замовниками не вмію. Домовляючись за косметику, в процесі розуміючи, потрібно євро та ще й даром, а це ще переробки в третій раз і за доп оплату буде не розуміння чому. Так вимушений залишити такий об'єкт. А працює майстер виходячи з об'єму робіт і вдавати робочий вигляд також нажаль не навчився. При тому що замовник з якоїсь не відомої мені причини вирішив, що він краще знається і буде розказувати, що за чим робити. Зважаючи на обставини, я тепер чудово розумію куди поділись минулі майстри.
Замовник СергійСергій
21.12.2021
Які КОНКРЕТНО "заморочки" були зі сторони замовника? Може у Вас було і 0 розуміння, що робити, але замовникам Ви цього не озвучували.

Наявність матеріалів дивіться на фото. Яких КОНКРЕТНО матеріалів Вам не вистачало для того щоб працювати, а не спати?

Див. тендер: https://www.rabotniki.ua/uk/tender/remont-vanni-tualetu-santehnichnimi-robotami-148408
НІКОЛИ мова не йшла про косметику. Ви пишете неправду.

У Вас на сторінці вказано, що Ви виконуєте сантехнічні роботи та роботи з електрикою. Чому Ви не змогли виконати ці роботи, а запросили інших майстрів?

Про те що за чим робити. Як можна поставити ванну, зашити гіпсокартоном, а потім класти під нею плитку? Я хоч і не плиточник, але такої послідовності не розумію.

І про фантазії про інших майстрів. Хто КОНКРЕТНО втік і куди?

КОЛИ ВИ ВІДШКОДУЄТЕ ЗАВДАНІ ЗБИТКИ?
Майстер Павел ХарченкоПавел Харченко
08.01.2022
Йдемо по факту: На етапі огляду вам було чітко сказано сантехніку в разі повної заміни я не візьму, є інструмент, але нема досвіду пайки, ризикувати, щоб потім протікало я не буду. По електріці така ж історія - нема ні розподільчої коробки нічого, все висить богзнаяк, я вам чітко сказав хто проводив нехай підключає, витрачати днів 3 на розгадку ребусу я не збираюсь - це не вигідно. Йдемо далі, коли фронт робіт обмежений, яка різниця о котрій я буду? Я приїхав о 10-тій і що, поставив декілька профілів, дзвоню запитую як вам краще зробити далі, а у відповідь я не розумію про що ви. Прогулявши 3 години і нарешті узгодивши подальший фронт стосовно коробу, працювати потрібно вже завтра. На завтра у вас знову відвертий маразм стояк пофарбувати і в ізоляцію, хоча це навіть не тепла підлога - єдине питання навіщо? Що знову приводить до затримки, тому що пофарбувати і одягнути ізоляцію одразу не можливо. Матеріали хто купує - майстер. Я профілі чекав більше 2 тижнів. Потім вилазять доп дверцята про які мови не було, розетка отвір під яку вже є - ні не там. Інсталяція ні не так, кран не там, раковина нема на глаз. Ванна про яку ви зараз тут якусь нісенітницу топчете - ви говорили сантехнікам, що вам потрібна плитка під нею - НІ! Ваше коронне ви ж з ними домовлялись, взагалі вбило - як? Якщо що робити і скільки це буде коштувати це питання особисто між вами і сантехніками, яким ніхто не пояснив нічого, навіть кран сказали по старим штробам, а потім претензії чому не по центру.
Необходимо сделать ремонт ванны и туалета с сантехническими работами в квартире.

Бюджет до 18 000 грн
Де тут вказано, що вам потрібен євроремонт? Ви хоч прайс відкривали взагалі? Євро від 1000$
Де ж всі майстри які вам робили ванну та інший ремонт? Збігли? Відкрию вам маленький секрет - коли говорять вибачте я в Києві зайнятий не зможу, це переводиться дуже просто - ідіть під три чорти, я не хочу з вами більше працювати - тільки культурно без нецензурної лексики. Ви другий кліент за 10 років, який так дістав відверто.
І які в чорта збитки ви там зараз малюєте розраховуючи розвести? Я вам залишав цілу запаковану плівкою ванну. Що ви з нею робили це вже не мої проблеми, може ви її навмисно пошкодили самі. Яка переустановка? Ви зглузду з'їхали? Я вам запінив дірки та враховуючи проміжки між цеглою та ванною, бо підкладали гіпсокартон для потрібного рівня - просто залишками задув краї. Останньою краплею став люк під ванною який потрібно пиляти або переносити каналізацію в четверте перероблювати. Плюс вам залишено безкоштовно робіт на 5000 грн приблизно.
Дзеркало також без клавіші відключення, хоча я запитував як вам робити. Чи це буде провід на дзеркало окремо на освітлення окремо, чи буде сімісно і пояснював, що без можливості вимкнути його окремо буде вмикатись все й відразу. Мене ніхто не почув.
Нав'язується логічне питання: А чому минулий замовник все пояснив, що чому потрібно; все розведено чітко як домовлялись і жодних претензій ні до хлопців, ні до мене нема? Хоча це була квартира в новобудові.
Може тому, що замовляли косметику і отримали капіталку. А ви виставили косметику, а захотіли євро та же й з наворотами?
І стосовно тендеру, ось адекватний замовник який відразу говорить що йому потрібно і не треба потім говорити цього не було! https://www.rabotniki.ua/tender/yevroremont-oh-kimnatnoyi-kvartiri-pid-klyuch-39103.html
НІКОЛИ мова не йшла про косметику. Ви пишете неправду.
БРЕХНЯ З ВАШОЇ СТОРОНИ!
Замовник СергійСергій
09.01.2022
За зроблену роботу Вам зразу виплачувалось те, що Ви казали. Давайте зустрінемось і розберемося які "безкоштовні" роботи ви мені залишили аж на 5 тисяч!!!!! Ви дуже добра людина, яка безоплатно працює? Чи може Ви розбили ванну за 12 тисяч і втекли? А тепер видумуєте щоб відмазатись.
Майстер Павел ХарченкоПавел Харченко
10.01.2022
Видумуєте зараз ви. До вашого відома грунт гипс та короба теж оплачуються. І є стара добра приказка: я можу відпрацювати і тиждень безкоштовно, щоб зрозуміти яка гнила людина переді мною і більше ніколи не мати справ з нею.
Повторює останній раз - у вас була запакована ванна для запобігання пошкоджень, на фото вона розібрана. І наклеп на мене тут робити не потрібно. Розгепали так будьте ласкаві не перекладайте свою вину на чужі плечі!
Замовник СергійСергій
10.01.2022
Пишу не для цього горе-майстра, а для того щоб попередити тих хто хоче зробити ремонт.
Цей горе-майстер погодився зробити роботу, але сам тільки частково відбив стару плитку. Навіть старий унітаз він не зміг демонтувати (що повинно було б вже насторожити). Для проведення сантехнічних робіт він запросив інших людей, а сам заліг у спячку, хоча я просив його хоча б періодично бути присутнім при проведенні робіт, так як я його визначив переможцем тендеру і всі роботи повинен був робити він. Після закінчення сантехнічних робіт горе-майстер продовжив свою роботу, приходячи після обіду (пояснював він це тим, що проспав). Я погоджував з ним всі закупівлі матеріалів і ніяких претензій щодо термінів поставки цих матеріалів у нього не було. Платив я йому стільки скільки він казав. Але одного дня він втік. Після втечі вияснилось, що ванна, яку встановлювали сантехніки переустановлена на іншу висоту з використанням піни і розбита. На телефонні дзвінки цей горе-майстер перестав відповідати (навіть коли йому за моїм проханням дзвонили його знайомі майстри). Хочу зазначити, що при спілкуванні з ним хамства не було. Це вже тут, на цьому сайті, оговтавшись через деякий час і відчуваючи свою безкарність за заподіяну шкоду він почав говорити неправдиві речі, хамити і ображати замовника.
УНИКАЙТЕ ЦЬОГО ГОРЕ-МАЙСТРА, ЯКИЙ МОЖЕ ВАМ НАШКОДИТИ І ВТЕКТИ, А ПОТІМ ХАМИТИ І ОБРАЖАТИ.
Майстер Павел ХарченкоПавел Харченко
10.01.2022
А от за наклеп є стаття і ваша брехня як раз може бути використана як доказ при позові до суду за Статтею 125 КК
Замовник СергійСергій
11.01.2022
Факт 1: майстер виграв тендер.
Факт 2: ремонт майстер не зробив, а несподівано, не повідомивши замовника втік.
Факт 3: після цього вияснилось, що майстер проводив не погоджені із замовником роботи, і майно замовника пошкоджене.
Факт 4: майстер не відповідає на дзвінки і відмовляється зустрітися для вияснення ситуації; при цьому хамить і ображає замовника.
Замовник вважає, що майстер заподіяв йому моральну і матеріальну шкоду ТА НІКОМУ НЕ РАДИТЬ НАЙМАТИ ЦЬОГО МАЙСТРА ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ РЕМОНТУ.

Фото робіт

7
Наша работа

Розцінки

Ціни актуальні на 02.02.2024
Електромонтажні роботи
Штроблення під проводку в бетоні, глибина штроби 2 см, м.пог.
100 грн
Штроблення під проводку в цеглі, глибина штроби 2 см, м.пог.
70 грн
Облаштування ніші (цегла), шт.
500 грн
Облаштування ніші (бетон), шт.
870 грн
Вирізка отвору і установка распредкоробкі (бетон), шт.
160 грн
Сантехнічні роботи
Штроблення під труби в бетоні, глибина штроби 5 см, м.пог.
180 грн
Штроблення під труби в цеглі, глибина штроби 5 см, м.пог.
120 грн
Демонтаж ванни сантехніком, шт.
430 грн
Демонтаж каналізації сантехніком, м.пог.
75 грн
Демонтаж умивальника сантехніком, шт.
180 грн
Монтаж гіпсокартону
Монтаж гіпсокартону на стіну, м²
220 грн
Монтаж гіпсокартону на стелю, м²
260 грн
Монтаж перегородок з гіпсокартону (2 сторони), м²
320 грн
Монтаж напівкруглої конструкцій (стіни) з гіпсокартону, м²
350 грн
Монтаж напівкруглої конструкції (перегородки) з гісокартона, м²
390 грн
Штукатурні роботи
Грунтовка стін, стелі (1 шар) під штукатурку, м²
20 грн
Набивання (монтаж) штукатурної сітки, м²
70 грн
Ручна Маякова штукатурка (до 2 см), м²
200 грн
Ручна штукатурка укосів, м.пог.
180 грн
Ручна штукатурка кривих поверхонь, м²
240 грн
Поклейка шпалер
Поклейка паперових шпалер на стіну, м²
120 грн
Поклейка паперових шпалер на стелю, м²
150 грн
Поклейка шпалер на тканинній основі або на шовкотрафаретній, м²
160 грн
Поклейка шпалер на вініловій або флізеліновій основі на стіну, м²
100 грн
Поклейка фото шпалер на стіни, м²
200 грн
Ремонт квартири або кімнати
Розрахунок будматеріалів для ремонту приміщення, м²
400 грн
Комплексний "євроремонт" квартири або кімнати, м²
4600 грн
Косметичний ремонт квартири або кімнати, м²
3000 грн
Комплексний "елітний" ремонт квартири або кімнати, м²
6700 грн
Плиточні роботи
Грунтовка стяжки під плитку, м²
20 грн
Різання плитки, шліфування кромок, м.пог.
150 грн
Установка куточків при укладанні плитки, м.пог.
80 грн
Укладання плитки на підлогу, м²
440 грн
Укладання плитки на стіни, м²
460 грн
Малярні роботи
Грунтовка під стяжку, м²
20 грн
Грунтовка стін, стелі (1 шар), м²
20 грн
Установка малярської сітки на стіни або стелю, м²
75 грн
Підготовка г. к. стелі під фарбування або поклейку шпалер, м²
230 грн
Підготовка г. к. стіни під фарбування або шпалери, м²
200 грн
Покриття для підлоги
Укладання лінолеуму або килимового покриття без клею, м²
100 грн
Укладання фанери на підлогу, м²
100 грн
Укладання ламінату, м²
140 грн
Монтаж дерев'яного плінтуса, м.пог.
120 грн
Установка пластикових плінтусів, м.пог.
70 грн
Чорнові роботи по підлозі
Стяжка підлоги з керамзитом вартість робіт від будівельників, м²
250 грн
Монтаж плівкової гідроізоляції для стяжки, м²
35 грн
Утеплення підлоги (стіродуром) на стяжку. Ціни від будівельників, м²
70 грн
Заливка підлоги самовирівнюється розчином, м²
140 грн
Цементно-піщана стяжка до 5 см, м²
200 грн
Монтаж вагонки
Монтаж дерев'яної вагонки на стіну, м²
240 грн
Монтаж блок хауса, м²
300 грн
Обшивка стін пластиковою вагонкою, м²
210 грн
Монтаж фальш бруса, м²
300 грн
Монтаж дерев'яної вагонки на стелю, м²
300 грн

Контакти