Бригада Просто Ремонт

Просто Ремонт

Бригада
Київ
Зареєстрований 3 роки тому Був на сайті 3 роки тому
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Про бригаду

Компанія Просто Ремонт вже декілька років допомагає своїм клієнтам перетворити приміщення з холодними сірими стінами у чарівну, теплу та затишну оселю для всієї сім ї, у сучасне, привабливе, стильне житло для молодої пари, у оригінальну, новаторську, унікальну домівку незаміжнього юнака або дівчини. Ми враховуємо кожну Вашу ідею, кожне Ваше побажання, щоб задовільнити Вас не тільки якістю, а і виглядом виконаних нами робіт. Наші кваліфіковані спеціалісти зроблять ремонт на вищому рівні у найшвидші терміни. Ми керуємося пріоритетами, направленими на найвищу якість роботи по дизайну та ремонту Вашої квартири. Тому Ви отримуєте ідеально зручне, гарне та комфортне житло.

Чому нам довіряють?

По-перше, наша компанія виконує увесь комплекс ремонтних робіт від дизайн-проекту квартири до прибирання після завершення ремонту, тому Вам не потрібно витрачати час, нерви та гроші на пошук додаткових спеціалістів. Ми самі для Вас розробимо всі необхідні креслення, підберемо необхідні якісні матеріали, виконаємо якісний ремонт та в кінці зробимо генеральне прибирання, щоб ви могли заїхати у вже готову чисту та затишну квартиру.

По-друге, співпрацювати з нами це вигідно. Ви платите частинами за кожен етап ремонту Вашої квартири не переплачуючи за матеріали та замовлення робіт у різних будівельних бригад. Так кінцева ціна ремонту виявляється нижчою.

По-третє, всю відповідальність за кінцевий результат несемо саме ми, як розробники проекту та спеціалісти втілюючі його у життя, тому ми максимально відповідально ставимося до виконання всіх ремонтних робіт, адже Ваша довіра для нас найголовніше.

Давно на сайті
Більше 3 років
Професійні навики
Виконроб (Професійний рівень, досвід 5 років)
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Сфера діяльності

Основна
Додаткова

Відгуки про бригаді

Розцінки

Контакти