Компанія ТОВ "НВП"Інноватив буд"

ТОВ "НВП"Інноватив буд"

Компанія
Полтава
Зареєстрований 3 роки тому Був на сайті 3 роки тому
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Про компанію

Компанія ТОВ НВП ІННОВАТИВ БУД це команда амбітних та цілеспрямованих людей, талановитих фахівців відданих своїй справі, яким під силу впоратися із самими нестандартними завданнями.
Головні пріоритети нашої компанії - це консолідація усіх процесів будівництва: збір вихідних даних, розробка та затвердження проектно-кошторисної документації відповідно до чинного законодавства, отримання дозвільних документів на виконання будівельних робіт, якісного виконання будівельно-монтажних робіт, здача в експлуатацію готових результатів.
Заощадження часу та раціональне цільове використання інвестицій замовника - основний принцип, за яким ми працюємо.
Ваше економічне та соціальне зростання від спільної співпраці з нами - надійний фундамент плідної співпраці в майбутньому.
Ми не просто займаємося будівництвом, нас цікавить кінцевий результат, який Ви отримаєте. Наша мета: задовільнити та реалізовувати усі Ваші найсміливіші бажання та забезпечити максимальний комфорт співпраці від етапу планування до етапу реалізації поставлених завдань. Компанії, які вже співпрацювали з нами, отримали позитивний та успішний досвід плідної співпраці. Ключ до цього успіху, полягає в тому, що ми завжди розглядаємо кожний проект з індивідуальним підходом та ставимо себе на місце Замовника, для максимального розуміння його потреб та цілей, яких він хоче досягти. А ми в цьому завжди допомагаємо.
Співпрацюючи з нами, пам ятайте, ви будете завжди на три кроки попереду до своїх поставлених цілей.

Давно на сайті
Більше 3 років
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Сфера діяльності

Основна
Додаткова

Відгуки про компанію

Розцінки

Контакти