Компанія ВТС

ВТС

Компанія
Київ
Зареєстрований рік тому Був на сайті 2 місяці тому
Готовність приступити до роботи:
Статус не вказано

Про компанію

Історія розвитку Компанії Відзнаки та Сувеніри починається з 2004 року та, стрімко розвиваючись, з невеликою майстернею з виробництва виробів з металу перетворилася на лідера галузі та незамінного партнера кращих українських компаній та організацій.

Сьогодні наше підприємство впроваджує повний цикл виробництва нагородної, сувенірної та корпоративної атрибутики: від підготовки дизайну оригінал макету до готових якісних виробів. Наше виробництво оснащене сучасним обладнанням та технологіями: холодним штампуванням металів, ювелірним литтям, покриттям виробів гарячими та холодними емалями, а також використовуємо інші сучасні технології, що застосовуються у виробництві нашої продукції. Ми працюємо, щоб перетворювати Ваші ідеї на ексклюзивні та унікальні вироби.

Стиль компанії дуже важливий для іміджу організації, і ми знаємо це як ніхто інший. Наш персонал з великою відповідальністю підходить до кожного замовника корпоративної атрибутики. Фірмовий стиль це поєднання філософії, культури та основних цінностей компанії, укладених у графічному дизайні. Найкращим способом підкреслити корпоративний стиль, посилити імідж бренду або компанії є корпоративна атрибутика. Ми забезпечуємо індивідуальний підхід, для того, щоб зрештою Ви отримали саме той продукт, який стане незамінним помічником у формуванні культури підприємства та лояльності Ваших співробітників та партнерів. Корпоративна атрибутика це обличчя організації, у впізнаваність та статус, які високо цінуються у бізнес середовище. Роль нагородної та сувенірної продукції зростає щодня. Причиною цьому є формування нової моделі ділових відносин: переговори, зустрічі, акції, виставки .

Давно на сайті
Більше року

Відгуки про компанію

Розцінки

Контакти