ПРАВИЛА і положення сайту Rabotniki.UA

ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ

Сайт та/або Проект веб-сайт, розміщений за адресою Rabotniki.UA
Сайт є приватним ресурсом. Власники сайту можуть передавати права на ведення комерційної діяльності на сайті третім особам.

Правила ці Правила та положення Сайту Rabotniki.UA, які визначають порядок та умови доступу (використання/користування) до Сайту, регулюють дії Користувачів та Адміністрації.

Адміністрація особи, яка контролює діяльність Сайту.

Власник особа(а), якій належить Сайт (включаючи доменне ім я, вміст серверів, авторські права, торгові марки тощо).

Користувач та/або Користувачі будь-яка особа (особи), яка відвідує Сайт або в будь-якому вигляді використовує Сайт, незалежно від статусу такої особи, мети, причин та характеру такого використання, та незалежно від факту реєстрації на Сайті, а також дати такої реєстрації . До Користувачів належать також Замовники та Виконавці.

Інформація про все, що розміщено на Сайті (в т.ч., але не обмежуючись, матеріали, статті, повідомлення, теми, номери телефонів, фотографії, відео та аудіозаписи, медіа, посилання).

Повідомлення та/або Записи окремі повідомлення, коментарі, інформація, ціни, поради, відгуки, адреси, телефони, думки, фотографії, рекомендації, підписи, цитати і т.д., розміщені на Сайті.

Фальшиві облікові записи - це форумні роботи, клони, спамери, флудери та інші, що порушують Правила Сайту.

Форумні роботи - імітують інтерес до теми, шляхом створення інформаційного шуму, позитивних відгуків, набивання голосів, створення конфлікту та інше. Можуть належати одній людині або групі осіб.

Клони - кілька облікових записів однієї й тієї ж людини, як правило, належать раніше заблокованим акаунтам. Створюються під новим ніком, можливо, частково схожим на попередній. Найчастіше створюються із єдиною метою повторного порушення Правил чи зі мною метою.

Спамери - облікові записи, єдина мета яких - залишити інформацію рекламного змісту. Можуть імітувати реальну людину, наприклад, що залишають позитивний відгук.

Флудери - облікові записи, створені для засмічення форуму або набивання лічильника повідомлень. Як правило, залишають однотипні повідомлення, що не несуть корисного навантаження або сенсу.

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Ці Правила є обов язковими для всіх Користувачів Сайту.

1.2. Незнання Правил не звільняє від відповідальності за їх порушення, тому рекомендуємо Вам уважно їх вивчити. Незрозумілі моменти Ви завжди можете уточнити у Адміністрації.

1.3. Все те, що з якихось причин не врегульоване цими Правилами, залишається на розсуд Адміністрації. Винятки із Правил можливі за рішенням Адміністрації. Рішення Адміністрації з усіх питань, пов язаних із тлумаченням та застосуванням цих Правил, є остаточними. Використання (реєстрація, читання та розміщення Повідомлень та Тем, отримання, перегляд та передача Інформації тощо) Сайту означає, що Ви згодні з усіма Правилами, приймаєте їх та зобов язуєтесь дотримуватись.

1.4. У разі незгоди з Правилами не використовуйте, будь ласка, цей Сайт та всі його послуги.

1.5. Адміністрація залишає за собою право в будь-який момент на власний розсуд змінювати (доповнювати, модифікувати та скасовувати) ті чи інші положення Правил без попереднього повідомлення Користувачів, а також скасовувати Правила в повному обсязі. Такі зміни починають діяти з їх опублікування на Сайті. Продовження користування Сайтом після внесення змін означає Вашу автоматичну згоду на дотримання нових Правил. Обов язок своєчасно відстежувати зміни у Правилах лежить на його Користувачах.

1.6. Сайт є постмодерованим, тобто. додавання повідомлень відбувається відразу, а їх модерація пізніше.

1.7. Адміністрація у своїй роботі керується цими Правилами, здоровим глуздом, принципами етичної поведінки та своїм досвідом.

1.8. Всі повідомлення та теми відображають думки їхніх авторів. Думка Адміністрації може збігатися з думкою автора. Інформацію про відмову від відповідальності можна прочитати нижче. Якщо ви вважаєте, що будь-які Повідомлення та/або Тема суперечать чинному законодавству України, містять комерційну таємницю або здатні завдати шкоди фізичним чи юридичним особам, Ви можете повідомити про це Адміністрацію.

1.9. Будемо ввічливі та доброзичливі один до одного.

2. ПРАВИЛА

2.1 Правила для Замовника
2.1.1 У розділі Тендери дозволяється публікувати лише замовлення на будівельні та ремонтні послуги в Україні.
2.1.2 Забороняються образи, приниження співрозмовника у коментарях та особистих повідомленнях.
2.1.3 Забороняється розміщення тендерів та оголошень посередниками. До посередників віднесено:
- менеджери з персоналу
- вербувальники робітників та майстрів
- люди, які шукають майстрів/фахівців до себе в компанію (бригаду)
- оптові замовники на масштабні роботи (висотне будівництво, промислове (заводи) тощо)
- посередники, що публікують чужі замовлення, за відсоток чи оплату
- посередники для працевлаштування за кордон


2.1.4 Будь-який користувач може переглянути лише один номер телефону майстра за добу, при цьому особисті повідомлення майстру не обмежені. Цей ліміт введено у зв язку з постійними спробами використовувати нашу базу даних для рекламних цілей.
2.1.5 Забороняється будь-яка рекламна активність у особистих повідомленнях (у вигляді інформаційної розсилки або продажу послуг), тендерах, коментарях. Адміністрація сайту має частковий доступ до листування між замовниками та будівельниками та контролює дотримання Правил.
2.1.6 Забороняється залишати фіктивні відгуки про роботу майстра, а також нічим не підтверджені, суб єктивні відгуки, що не стосуються роботи (наприклад: ціни надто високі, не відповів на дзвінок, чув, щось погане про нього, виявив мало ввічливості тощо)
2.1.6 Забороняється повторно дублювати та публікувати одні й самі замовлення з іншим формулюванням.

2.2 Правила для Виконавців (будівельників, майстрів, бригад, компаній тощо)
2.2.1. Забороняється реєстрація акаунтів за іншими видами діяльності, крім надання послуг у галузі будівництва та ремонту. Заборонено реєстрацію: торговців будівельними матеріалами та товарами, посередників у працевлаштуванні.
2.2.2. Забороняються образи, приниження співрозмовника у коментарях та особистих повідомленнях.
2.2.3. Забороняється публікація не тематичних фотографій та матеріалів.
2.2.4. Забороняється публікація, свідомо неправильні ціни на роботи.
2.2.5. Забороняється реєстрація фіктивних акаунтів, створення фальшивих облікових записів (заборонено видавати себе за будівельника, майстра, бригаду, компанію тощо, не будучи таким; вказувати фіктивні та/або чужі контактні дані (неіснуючі E-mail, телефони або телефони, що не працюють) не будівельників тощо).
2.2.6. Забороняється вказувати види робіт, якими Ви не займаєтесь.
2.2.7. Забороняється будь-яка рекламна активність у особистих повідомленнях (у вигляді СПАМ розсилки або продажу не своїх будівельних послуг), тендерах, коментарях. Адміністрація сайту має доступ до листування між замовниками та будівельниками та контролює дотримання Правил.
2.2.8. Забороняється розсилати рекламу замовникам на телефон або займатися рекламним дзвінком. При перевищенні середньої норми перегляду контактів замовників за добу (10-15 переглядів) можливість перегляду номерів тимчасово блокується.
2.2.9. Забороняється відповідати на тендери не по суті, зокрема рекламними та однотипними повідомленнями.
2.2.10. Категорично забороняється перепублікування чи копіювання тендерів (замовлень) для передачі третім особам, а також копіювання будь-якої інформації з нашого сайту. Вся інформація одразу після появи на сайті є нашою інтелектуальною власністю, а номери Замовників є персональними даними.
2.2.11. Наявність PRO-акаунта не дає права порушувати Правила нашого сайту. У випадку виявлення таких фактів, PRO-аккаунт буде анульований, а кошти, що залишилися, не повертаються.
2.2.12. Забороняється надання доступу до свого PRO-акаунту іншим майстрам чи компаніям, а також філіям в інших містах. Тобто ситуація ми купили один обліковий запис на 50 бригад по всій країні є порушенням наших Правил.
2.2.13. Забороняється повторна реєстрація заблокованого користувача під іншим ім ям. Такі акаунти блокується без попередження, а сплачені кошти не повертаються.

2.2.14 Забороняється надсилати особисті повідомлення замовникам із зазначенням чужих номерів телефонів. Дозволяється надсилати лише свій підтверджений номер.
2.2.15 Забороняється в назві бригади чи майстра вказувати номери телефонів, адреси сайтів, використовувати рекламні фрази. Також заборонені слова, які можуть ввести в оману користувачів: адміністратор, адмін, всі працівники ітд
2.2.16. Рішення про блокування облікового запису може бути прийняте Адміністрацією в односторонньому порядку без будь-яких пояснень.

3. ПРАВА ТА ОБОВ ЯЗКИ КОРИСТУВАЧІВ

3.1. Всі Користувачі мають право залишати Повідомлення та створювати Записи на Сайті (крім випадків, передбачених цими Правилами).

3.2. Після реєстрації на Сайті, а також повного та достовірного заповнення профілю Користувача, Користувач може (за умови дотримання цих Правил):
- Створити свою сторінку;
- перебувати у каталозі будівельників;
- публікувати свої прайси у необмеженій кількості;
- публікувати фото своїх робіт;
- відповідати на три будь-які тендери на добу.

3.3. Оплачена реклама або будь-які інші оплачені сервіси Сайту не дають додаткових прав до загального статусу Користувача (крім можливостей, що надаються таким Користувачам за погодженням з Адміністрацією), не звільняють від дотримання Правил Сайту та норм спілкування; не дають додаткових повноважень на редагування, видалення повідомлень або будь-якого впливу на роботу Адміністрації Сайту. При блокуванні Користувачів, які порушили ці Правила, та/або закритті/видаленні їх тем - кошти не повертаються, жодні можливі збитки не компенсуються.

3.4. Користувачі самостійно визначають, яку персональну інформацію їм вказувати на Сайті (крім випадків, передбачених цими Правилами). При цьому використання чужих даних (особливо у випадках, коли це може ввести в оману інших Користувачів) є порушенням цих Правил.

3.5. Користувач сам відповідає за збереження конфіденційності особистої інформації. Власник та Адміністрація не несуть відповідальності: за втрату особистої інформації або інформації, пов язаної з обліковим записом (в т.ч. особистих повідомлень, вкладень тощо), за втрату (повну або часткову) створених Користувачем повідомлень та/або записів.

3.6. Користувач усвідомлює, що Адміністрація може видалити будь-яке Повідомлення та/або Запис, скасувати реєстрацію, обмежити та заблокувати доступ у разі порушення Користувачем цих Правил. Адміністрація приймає рішення щодо видалення повідомлень та/або записів або скасування реєстрації на свій розсуд без погодження з будь-ким.

3.7. Користувач погоджується не передавати небажану кореспонденцію (спам) іншим Користувачам, як у формі Повідомлень/записів, так і у формі листів електронною поштою ні за допомогою Сайту, ні в будь-який інший спосіб.

3.8. Користувач погоджується отримувати інформаційний лист від Адміністрації, повідомлення про відповідь та інші сервісні повідомлення.

3.9. Грубим порушенням Правил вважається агітація, згадка, обговорення та підтримка дій щодо:
- створення власного сайту на окремому домені (на відміну від rabotniki.ua);
- переміщення спілкування в мессенджери;
- переміщення спілкування в соціальні мережі;
- Зміна сайту (майданчики) для спілкування на інший подібної тематики.

За будь-яких подібних спроб, а також при спробах збору інформації про Користувачів Сайту - обліковий запис одразу блокується!

3.10. Користувач зобов язується використовувати Сайт виключно за допомогою коштів, які надає Адміністрація; зобов язується не використовувати програмні інструменти, які можуть створити надмірне навантаження чи збої в роботі Сайту; зобов язуються не змінювати будь-який елемент Сайту, не блокувати або іншим чином не перешкоджати його відображенню.

3.11. Користувач погоджується не створювати похідних розробок на основі будь-якого вмісту Сайту. До таких розробок включаються спроби копіювання вмісту, технології, переклад, розбивка на частини (декомпіляція) або іншу зміну будь-якої зі сторінок Сайту, програми чи вмісту, пов язаних із Сайтом.

3.12. Користувач погоджується не публікувати вміст, який:

4. АДМІНІСТРАЦІЯ

4.1. За дотриманням Правил слідкує Адміністрація.

4.2. Адміністратор має право виносити зауваження, попередження та здійснювати санкції щодо Користувачів, які порушили ці Правила. За порушення правил виносяться попередження. Адміністратори можуть закрити доступ на сайт (бан) користувачам без попередження. До таких випадків належать грубі порушення Правил (порушення правил розміщення реклами, образи, створення клонів тощо). Також причиною бана може стати провокування скандалів, настрій відвідувачів проти Адміністрації), маніпулювання думкою Користувачів, приховані, вміло завуальовані, довготривалі порушення Правил.

4.3. Адміністратор, зокрема, має право:

редагувати (вносити виправлення, змінювати формулювання), переносити, форматувати, розділяти, об єднувати та видаляти Повідомлення та Записи;

обмежувати користувачів у правах редагування та перегляду Сайту (банити);
оголошувати тему закритою;
помічати тему як оголошення, реклама, важливу тощо.

4.4. Модератор може на свій розсуд вирішувати спірні питання, у тому числі щодо моральності та інформативності Повідомлень та/або Записів;

4.5. Дії адміністратора не заперечуються та не обговорюються Користувачами.

4.6. Питання Адміністратору про його адміністративні дії ставлять виключно через особисті повідомлення.

4.7. Адміністрація Сайту не має відношення до повідомлень Користувачів, не має відношення до будь-якої іншої інформації, залишеної/розміщеної Користувачами Сайту. Адміністрація не несе відповідальності за достовірність розміщеної інформації на форумі та не несе відповідальності за будь-яку можливу шкоду після прийняття Вами (Користувачами) рішення при аналізі повідомлень інших Користувачів.

4.8. Адміністрація не має технічної можливості, юридичних повноважень, а також фінансової зацікавленості перевіряти непідтверджену інформацію, інформацію юридичного чи іншого характеру, розміщену Користувачами. Також Адміністрація не має можливості перевіряти та аналізувати кваліфікацію та знання Користувачів у тій чи іншій сфері.


4.9. Повідомлення на Сайті не є частиною Закону України Про звернення громадян . Всі повідомлення на форумі є лише думкою їхніх авторів. Сайт не може бути джерелом достовірної інформації, за винятком випадків, коли повідомлення підкріплені незаперечними доказами. Присутність Користувачів на Сайті є виключно добровільною.

5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.

5.1. Власник та Адміністрація Сайту не несуть відповідальності за зміст Тем та Записів, що публікуються Користувачами. Відповідальність за зміст Тим та Записів несе лише їх автор. За умовчанням вважається, що вся інформація, розміщена Користувачем, є оціночними судженнями. Власник та/або Адміністрація Сайту не можуть бути притягнуті до відповідальності за інформацію, розміщену Користувачем (Користувачами) на Сайті, за подальше використання, зберігання, систематизацію тощо. цієї інформації будь-якими фізичними чи юридичними особами.

5.2. У разі ініціювання судового розгляду (провадження), або порушення кримінальної (адміністративної) справи, проти Власника та/або Адміністрація Сайту, у зв язку з розміщенням будь-яким Користувачем неправдивої, образливої, яка ганьбить гідність, гідність або ділову репутацію інформації, Користувач погоджується з тим, що у цій справі тільки він є належним відповідачем і несе всі види відповідальності, яка може бути накладена на особу відповідно до чинного законодавства України у зв язку з розповсюдженням неправдивої, образливої, гідної честі, гідності або ділової репутації інформації. Крім того, у випадку, якщо до відповідальності буде притягнуто Власника та/або Адміністрації Сайту, Користувач зобов язується відшкодувати останнім усі прямі та непрямі збитки за перші письмові вимоги власника.

5.3. Власника та/або Адміністрація Сайту не несуть відповідальності за відмову конкретному Користувачеві (Користувачам) або групі Користувачів у наданні доступу до Сайту, а також за обмеження (повне, часткове, тимчасове) доступу до Сайту (в т.ч. і для Користувачів з PRO -Акаунтом).

5.4. Власник та/або Адміністрація Сайту не несуть відповідальності за будь-які збитки (усі, без винятку, випадки втрати прибутку, переривання ділової активності, втрати ділової інформації або інших втрат), пов язаний (завданий) з використанням або неможливістю використання Сайту.

5.5. Інформація, що розміщується на сторінках Сайту, призначена для вільного ознайомлення Користувачів з питаннями, які можуть представляти для них інтерес.

5.6. Вся інформація надається у вихідному вигляді, без гарантій повноти чи своєчасності, і без інших явно виражених чи певних гарантій. Доступ до Сайту, а також використання їх вмісту здійснюються виключно на Ваш розсуд та на ваш ризик.

5.7. Адміністрація докладає всіх зусиль, щоб забезпечити користувачів точною та достовірною інформацією, але водночас не виключає можливості виникнення помилок.

5.8. Сайт це проект (ресурс) з відкритим вмістом. Їхня структура дозволяє будь-кому, хто має доступ до мережі інтернет, змінювати його зміст, тому Сайт та його вміст надаються вільно, як акт доброї волі, за принципом такий, без укладання будь-яких домовленостей чи договорів, які можуть стати предметом прямих претензій.

5.9. Адміністрація не дає жодних запевнень або гарантій щодо Сайту та його вмісту, у тому числі, без обмеження, щодо своєчасності, актуальності, точності, повноти, достовірності, доступності чи відповідності для будь-якої конкретної мети Сайту, вмісту, щодо того, що при використанні Сайту не виникне помилок, воно буде безпечним і безперебійним, що Адміністрація виправлятиме будь-які помилки, або що на Сайті не буде вірусів або інших шкідливих кодів, а також, що вміст, Сайт не порушує прав третіх осіб .

5.10. Деякі посилання на Сайті ведуть до ресурсів, які розміщені на сторонніх сайтах. Ці посилання розміщені для зручності користувачів і не означають, що Адміністрація схвалює зміст інших сайтів. Крім цього, Адміністрація не несе жодної відповідальності за доступність цих ресурсів та за їх контент. Ця заява стосується всіх посилань, представлених на Сайті, та матеріалів всіх веб-сайтів, доступних через банери та посилання на веб-сайті за адресою www.rabotniki.ua

5.11. В обов язки Адміністрації не входить контроль легальності або нелегальності інформації, що передається (будь-який, включаючи, але не обмежуючись, інформацією переданої між Користувачами, внутрішньої пересилки інформації у вигляді різних посилань, текстів або архівів), визначення прав власності або законності передачі, прийому або використання цієї інформації .

5.12. Адміністрація вживає розумних заходів для забезпечення точності, актуальності та правомірності Інформації, але вона не приймає на себе відповідальності за дії осіб або організацій, прямо чи іншим чином здійснені на підставі інформації, наявної на Сайті, або отриманої через них як наданої Адміністрацією, так і третіми особами.

5.13. Відповідно до чинного законодавства, Адміністрація відмовляється від будь-яких запевнень та гарантій, надання яких може іншим чином розумітися, та відмовляється від відповідальності щодо Сайту, , Інформації та їх використання. За жодних обставин Адміністрація не буде нести відповідальності ні перед якою стороною за будь-яку пряму, непряму, особливу чи іншу непряму шкоду внаслідок будь-якого використання інформації на цьому Сайті, або на будь-якому іншому сайті, на який є гіперпосилання з Сайту, виникнення залежності , зниження продуктивності, звільнення або переривання трудової активності, а також відрахування з навчальних закладів за будь-яку втрачену вигоду, призупинення господарської діяльності, втрату програм або даних у Ваших інформаційних системах або іншим чином, що виникли у зв язку з доступом, використанням або неможливістю використання Сайту , Інформації або будь-якого пов язаного інтернет-сайту, або непрацездатністю, помилкою, недоглядом, перебоєм, дефектом, простоєм у роботі або затримкою в передачі, комп ютерним вірусом або системним збоєм, навіть якщо адміністрація буде явно повідомлена про можливість такої шкоди.

5.14. За рекламу, що розміщується на Сайті, несе відповідальність лише рекламодавець. Адміністрація повідомляє про те, що не гарантує можливість придбання або використання тих чи інших товарів чи послуг за цінами та/або на умовах, що вказуються у рекламних блоках (текстах, банерах). Ви погоджуєтесь з тим, що Адміністрація не несе жодної відповідальності за можливі наслідки (включаючи будь-які збитки), що виникли внаслідок будь-яких відносин з рекламодавцями.

5.15. На Сайті передбачена можливість надсилання користувачами питань, зауважень, пропозицій та іншої інформації з метою включення її до відповідних розділів Сайту, які можуть і будуть використовуватись іншими його Користувачами. Сайт не несе жодної відповідальності ні за зміст та точність цієї інформації, ні за будь-які рекомендації чи думки, які можуть у ній містяться, ні за застосовність її до конкретних користувачів. Крім того, оскільки Інтернет не забезпечує повною мірою надійного захисту інформації, Сайт не несе відповідальності за інформацію, що надсилається через Інтернет.

5.16. Відправляючи матеріали, сторона, що відправляє, гарантує і підтверджує, що вона має авторські права на ці матеріали, отримала дозвіл на публікацію від власника авторських прав, або що ці матеріали є громадським надбанням і розміщуються відповідно до законодавства або вимог першоджерела. Сторона, що відправляє, також гарантує і підтверджує, що одержувач має повне і не обмежене право надсилання даних матеріалів, і що таке надсилання не обмежує нічиїх прав і законних інтересів.

5.17. Сайт може використовувати ідентифікаційні файли cookie для зберігання як вашої особистої, так і загальної інформації. Cookies є невеликими текстовими файлами, які можуть використовуватися інтернет-сайтом для розпізнавання повторних відвідувачів, спрощення доступу та використання відвідувачем сайту, а також відстеження сайтом звернень відвідувачів та збору загальної інформації для покращення змісту. Користуючись Сайтом, ви висловлюєте свою згоду на використання Cookies.

5.18. Адміністрація залишає за собою право вносити зміни без попередження користувачів. Також Адміністрація не несе відповідальності за зміну, редагування або видалення будь-якої інформації, доданої вами на Сайт або інші пов язані з ним проекти.

5.19. Адміністрація має право відмовити у доступі до Сайту будь-якому Користувачеві, або групі Користувачів без пояснення причин своїх дій та попереднього повідомлення.

5.20. Адміністрація має право змінювати або видаляти посилання на інформацію, графічні, звукові та інші дані, розміщені Користувачами на Сайті, без попереднього повідомлення та пояснення причин своїх дій.

5.21. Будь-які торгові марки, знаки та назви товарів, служб та організацій, права на дизайн, авторські та суміжні права, які згадуються, використовуються або цитуються на сторінках Сайту, належать їх законним власникам та їх використання тут не дає вам права на будь-яке інше використання. Якщо не зазначено інше, сторінки цього Сайту ніяк не пов язані з правовласниками, і ніхто, крім правовласника, не може розпоряджатися правами на використання матеріалів, захищених авторським правом. Ви несете відповідальність за використання цих та подібних матеріалів.

5.22. Читання, розповсюдження або зміна інформації, розміщеної на Сайті, може бути порушенням законів тієї країни, де ви переглядаєте цей Сайт.

5.23. Користувач погоджується з тим, що всі можливі суперечки будуть вирішуватись за нормами українського права.

5.24. Користувач погоджується з тим, що норми та закони про захист прав споживачів не можуть застосовуватися до використання ним Сайту, оскільки він не надає відплатних послуг.

5.25. Бездіяльність з боку Адміністрації у разі порушення Користувачем або групою Користувачів угоди не позбавляє Адміністрації права вжити відповідних дій на захист інтересів Сайту пізніше.

5.26. Усі права на матеріали, що знаходяться на Сайті, охороняються відповідно до чинного законодавства, у тому числі про авторське право та суміжні права.

5.27. Компонування сторінок, логотип, графіка та малюнки, розміщені на Сайті, захищені авторським правом.

5.28. Якщо відповідно до чинних законів будь-які умови будуть визнані недійсними, інші умови залишаються чинними.

5.29 Користувач при публікації контенту не погоджується з передачею всіх прав на контент сайту в момент публікації, крім випадків, описаних у пункті 5.21. Цей контент стає ітелектуальною власністю сайту.

6. ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОРИСТУВАЧІВ. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОРИСТУВАЧІВ

6.1. Будь-яка інформація про Користувача, яка знаходиться у розпорядженні Адміністрації, без погодження або дозволу Користувача (крім випадків, коли такий дозвіл не потрібний, згідно із законодавством та/або Правилами) може бути надана:

судовим органам - при розгляді справи, пов язаної з розповсюдженням помилкової, недостовірної або іншої честі, що ганьбить, гідність або ділову репутацію інформації за письмовим запитом відповідного суду;
правоохоронним органам - у межах порушеної кримінальної справи відповідно до чинного законодавства.
іншим особам у випадках, передбачених законодавством.

6.2. Погоджуючись з цими Правилами я (Користувач), як суб єкт персональних даних, надаю згоду Адміністрації як власнику бази персональних даних (у разі, якщо Адміністрація вестиме подібну базу) на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення надання доступу до Сайту. Я (Користувач) погоджується, що метою обробки моїх персональних даних користувачів є, зокрема, але не обмежуючись:

формування бази даних Користувачів;
збереження логіну та пароля Користувачів;
надсилання Користувачам повідомлень, що стосуються функціонування Сайту;
забезпечення авторизації Користувачів на Сайті;
надання Користувачам послуг, зокрема: надання технічної підтримки Користувачам з питань реєстрації та проблем при відновленні реєстрації; надання технічної підтримки Користувачам при втраті паролів Користувачів; надання технічної підтримки Користувачам з інших питань роботи Сайту;
покращення якості Сайту, а також створення нових ресурсів;
надсилання на e-mail Користувачів та розміщення рекламних та інформаційних повідомлень на розсуд Адміністрації;
аналіз та формування рейтингу Користувачів Сайту;
обробка статистичної інформації про використання Сайту.
Надсилання коротких текстових повідомлень на мобільні телефони Користувачів, які вони вказували під час реєстрації на Сайті.

6.3. Згода надається на обробку всіх персональних даних, наданих Користувачем як при реєстрації, так і при подальшому внесенні змін, у тому числі: логін, пароль, e-mail, ПІБ, адреса, номери телефонів.

6.4. Суб єкт персональних даних надає Адміністрації згоду на вчинення з персональними даними наступних дій: збір персональних даних в обсязі, необхідному для досягнення мети обробки персональних даних; обробку персональних даних, включаючи, але не обмежуючись, отримання, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), використання, розповсюдження, передачу третім особам (у тому числі за межі України), знеособлення, блокування, знищення персональних даних, а також будь-які інші дії, пов язані з обробкою персональних даних з метою їх обробки.

6.5. Захист персональних даних, які обробляє Адміністрація.

6.5.1. При обробці персональних даних Адміністрація здійснює всі необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональних даних від неправомірного чи випадкового доступу до них, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження персональних даних та інших неправомірних дій.

6.5.2. Цим я (Користувач) повідомлено, що згідно зі ст. 8 Закону України Про захист персональних даних , я, як суб єкт персональних даних, маю такі права:

знати про місцезнаходження бази персональних даних, що містить мої персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим мною особам, крім випадків, встановлених законом;
отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включаючи інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані, які містяться у відповідній базі персональних даних;
на доступ до своїх персональних даних, які у відповідній базі персональних даних;
отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються мої персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст моїх персональних даних, що зберігаються;
висувати на мотивовану вимогу із запереченням проти обробки моїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні повноважень, передбачених законом;
висувати на мотивовану вимогу щодо зміни чи знищення моїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв язку з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства щодо захисту персональних даних.

7. ПРАВИЛА ОПЛАТИ І ПОВЕРНЕННЯ ЗАСОБІВ

7.1 Оплата послуг на сайті здійснюється через платіжні системи або шляхом зарахування коштів на розрахунковий рахунок. Платні послуги будуть доступні після реєстрації на сайті в особистому кабінеті.

Всім користувачам доступні такі типи платежів:

Оплата послуг через банківський переказЯкщо ви хочете здійснити оплату послуг за безготівковим розрахунком, просимо Вас надіслати свої реквізити в текстовому вигляді та опис послуги, яку Ви хочете оплатити Адміністратор, і ми виставимо Вам рахунок від імені ТОВ (не платника ПДВ)

Переказ на розрахунковий рахунок

Ви також можете здійснити переказ на картку Приватбанку за допомогою Приват24, через відділення або ж терміналі поповнення. Мапа терміналів.

Цей тип поповнення не зручний і тривалий. Кошти довго надходять на баланс. Час перекладу може досягати доби. У неробочу годину та вихідні дні платежі не обробляються. Набагато простіше і швидше заплатити з картки прямо на сайті.
Мінімальна сума для поповнення через термінал становить 100 грн. Платежі нижче зазначеної суми оброблені не будуть і кошти поверненню не підлягають. Після переказу коштів, повідомте номер під яким ви зареєстровані на сайті, точну суму і годину переказу Адміністратору сайту Зробити це можна на будь-якій сторінці праворуч унизу, натиснувши кнопку Служба підтримки.

Якщо ви вказали неправильний або помилковий номер телефону, кошти на рахунок до вас не попадатимуть, тому що система не розуміє кому їх зарахувати. Просимо не забувати, що слід вказувати номер телефону вказівок при реєстрації. Тобто вказувати потрібно номер під яким ви входите на сайт (Ваш логін).
Кошти надходять Вам на баланс і потім Вам потрібно активувати послугу, обравши варіант оплату з балансу.

Оплата через платіжну системуВ особистому кабінеті Ви можете вибрати будь-який зручний спосіб оплати, який надає наш фінансовий партнер. Найчастіше це оплата банківською карткою, що зручно та швидко. Для цього Вам знадобиться ввести номер банківської картки та здійснити оплату. Просимо звернути увагу, що при введенні даних оплати Ваш браузер робить ці дії на сайті платіжної системи, тобто ми не маємо доступу до банківської інформації про Вашу картку.

7.2 ТарифиВсі тарифи та розцінки на послуги сайту вказані в особистому кабінеті користувача у розділі Платні послуги за посиланням https://www.rabotniki.ua/uk/account

7.3 Повернення коштівВи можете звернутися до Адміністратора протягом 7 днів після платежу з проханням про повернення коштів. Якщо за вказаний період Ви не користувалися платними послугами сайту, ми повернемо кошти тим же способом, яким Ви здійснили оплату протягом 5 робочих днів.

Служба підтримки