Андрій Боднар

Майстер плиточник, прораб
40000 грн
Опубліковано 2 роки тому (01.12.2021)
Проживання
  • Дрогобич
Прописка
  • Львівська область
Вік
  • 33 роки тому
Вид зарплати
  • Будь-які варіанти
Готовий працювати
  • Готовий працювати за місцем проживання
  • Готовий працювати з відрядженнями
Освіта
Середньо-спеціальна
ГАОУ "Владимирський учебно-курсовой комбинат строительства и жил, кровельщык по рулонным кровлям и кровлям из штучных материалов (Росія, Владімір)
Рік закінчення: 2015
Досвід роботи
Працював у бригаді (Росія, Москва)
з січня 2012 р. по грудень 2015 р.
Виконував заливку стяжок; монтаж гіпсокартонних конструкцій та коробів; усі малярні роботи; укладання плитки, затирання швів; поклейка шпалер; укладання ламінату.
Працював "на себе" (Росія, Владимир)
з грудня 2015 р. по листопад 2016 р.
Виконував комплексні ремонти квартир.
Працював "на себе" (Росія, Москва)
з грудня 2016 р. по вересень 2018 р.
Комплексний ремонт ресторанів під ключ.
Працював "на себе" (Україна, Львів)
з березеня 2019 р.
Комплексні ремонти під ключ, укладання плитки у санвузлах та кухнях. Заливка стяжки, монтажі гіпсокартонних конструкцій та коробів, малярні роботи.
Додаткова інформація
Є закордонний паспорт
П'ю тільки у свята
Є професійний інструмент (шруповерт DeWalt, перфератор Stanley, лазерна рулетка Makita, лазер Control, плиткоріз 1200мм Sturm, васервага Кapro)
Посилання: 100044308601889
Навички та досягнення: Працюючи на різних будовах та об"єктах, навчився чітко складати графік для продуктивної роботи. Можу назвати себе професійний майстром з багаторічним стажем роботи у сфері будівництва, оздоблення та ремонту як в Україні так і за її межами. Тому працюю якісно та совісно. Також володію уміння складання кошторису ремонтних робіт. Наявність усіх необхідних інструментів для виконання робіт різної складності. ВИДИ РОБІТ ЯКІ МОЖУ ВИКОНУВАТИ: -штукатурка гіпсовим матеріалом Ротбан; -мурівка перегородок; -заливка стяжки; -монтаж гіпсокартонних конструкцій та коробів; -шпаклювання стін; -фарбування стін; -укладання керамічної плитки, мозаїки та мармуру; -затирання плиточних швів; -поклейка різних видів шпалер; -укладання ламінату, леноліуму, ковроліну; Захоплення та інтереси: Займаюсь боксом на любительському рівні. З 2007 року граю у комп"ютерну гру Combats. Люблю риболовлю та відпочинок на природі. Моїм натхенням та стимулом у житті являється моя сім"я!
Служба підтримки