Бригада Технобуд

ТехнобудPRO

Бригада
Киев
Зарегистрирован 3 года назад Был на сайте 5 часов назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О бригаде

Зварювальні роботи будь-якої складності.

- ЗВАРЮВАННЯ трубопроводів і посудин, що працюють під тиском.

ВИГОТОВЛЕННЯ І МОНТАЖ:

- ворота ( відкатні, розпашні )

- хвіртки

- паркани з профнастилу

- навіси

- козирки

- альтанки

- стелажі

PRO
PRO специалист
Давно на сайте
Более 3 лет
Есть отзывы
(3 отзывов)
Дополнительная информация
Водительское удостоверение (Легковые авто (B))
Есть личный автомобиль (Седан)
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о бригаде (3)

Олександр Столяр
28.06.2024
Что понравилось:
Ничего
Не понравилось:
По приезду на объект сразу же начали высказывать неудовольствие, предложил им поднять стоимость, согласились и начали красить трубы, покрасив три штуки собрались и уехали ничего не объяснив толком, даже поленились подняться и сдать пропуски, полное наплевательское отношение.
Общие выводы:
С такими людьми нельзя связываться, ответственности 0, такие подставят без всякого сожаления. Категорически не рекомендую!!!
Бригада ТехнобудТехнобуд
29.06.2024
А я все чекаю і думаю коли ж ви напишете ( виригнете ) щось... Тепер Я поясню, що до чого.
Домовились про початок робіт. В телефонному режимі від вас була інформація, що для проведення робіт все готово і можна приступати. Ми приїхали вчасно, весь інструмент в наявності і т.д. По факту виявилось, що нічого не готово. Матеріали відсутні ( ось-ось мають бути), труби не пофарбовані (хоча попередньо ви сказали, що труби пофарбують інші люди), плафони освітлення не відключенні (хоча мали бути відключенні), пожежна сигналізація не відключена ( хоча
мала бути відключена), доступ до приміщень, де повинна проходити труба, відсутній і як туди потрапити ви не знаєте. Людина, що мала б вирішувати якісь питання, десь постійно бродила і за пів дня вирішила аж нічо. Від слова ЗОВСІМ. Коли привезли труби то виявилось, що їх не можна вивантажити біля в'їзду в паркінг. Натомість вивантажили це все на задньому дворі ( бо неможна фарбувати в підземному паркінгу ???) і заносити це потрібно метрів за 400 !!! Через вулицю де ходять люди, де стоять дорогі автомобілі. То скажіть мені хто ставиться безвідповідально до виконання своїх обов'язків ?
Ще один такий нюанс. А чи не ви часом казали, що все мав вирішити Дмитро і ця ситуація вам теж не подобається, що він своєю безвідповідальністю вас задовбав ?
Так, що висновок такий. Перед тим, як писати ,, що попало '' треба було виконати свої зобов'язання по підготовці проведення робіт. Натомість ви нічого з цього приводу не зробили, ми витратили пів дня в пусту, а ви хочете і рибку з'їсти, і на х.. сісти. Далі знаєте. Тобто гроші, як посередник, ви отримувати хочете, а прикласти зусилля для того, щоб люди могли працювати, вам не хочеться. Цікава логіка. Супер. Такі відгуки, як ваш, зазвичай пишуть люди-аутсайдери. Сам нічого не вміє, підписується на серйозну і відповідальну роботу потім шукає людей, які виконають ту чи іншу роботу. Як кажуть ,, чужими руками жар загрібать '' , але в цьому випадку ваша схема дала збій. Може хтось і підпишеться на цю авантюру, але точно не ми.
Rem-prof
21.06.2024
Отлично
Качество работы
Отлично
Выполнение сроков
Отлично
Отношение
Отлично
Соответствие цен
Что понравилось:
Професійний зварювальник, без шуму, дуже якісно виконав відповідальну роботу
Общие выводы:
Рекомендую
Бригада ТехнобудТехнобуд
21.06.2024
Дякую за відгук.
Ольга
18.09.2023
Что понравилось:
НІЧОГО
Не понравилось:
Абсолютно безвідповідальна людина. Підписався на замовлення. Обговорили всі нюанси, перед початком робіт почав "морозитись". Додзвонилась з іншого номеру і тут зясувалось, що людина не хоче якісно зробити робуту, на думку "майстра" зачистка швів при зварюванні відкритого каркасу сходів - це занадто. А то що по узгодженню з ним було проведено ряд підготовчих дій - це для нього норма, що ви понесли втрати і для іншого майстра потрібно було робити інакше.
Общие выводы:
Словом, підвів.! Будьте уважні. Не рекомендую! Треба додати, що людина бреше. На моїй страниці людина лишає відгук, де зазначає, що від виконання робіт одразу відмовився. Дивно..., мабудь людина забула, що було домовлено вже про час, місце та вартість робіт. Бреше про якісь додадткові роботи. Не порядна людна - не порядна у всьому. Брехня завжди вилазить!
Бригада ТехнобудТехнобуд
28.09.2023
Шановна, ви нічого не попутали ?
Я вам відразу сказав, що робити за ті гроші не буду. В чому справа? Перед тим як щось писати, навчіться нормально спілкуватись з людьми.
Заказчик ОльгаОльга
03.11.2023
Нічого не попутала - пригадайте переписку, освіжіть домовленості в своїй брехливій голові.
Бригада ТехнобудТехнобуд
10.12.2023
Як говориться:,, краще з розумним загубити ніж з дурнем знайти ".
Вгадайте з трьох разів. Хто, в даному випадку ДУРЕНЬ ( дура ) ?
Заказчик ОльгаОльга
13.02.2024
Чи то не з вами переписка? Де немає аргументів, починаються образи. Чого ви хвилюєтесь?! Переписка - це лише доказ вашої непорядності, а ваш подальший текст і образи - свідчення дебілізму.
Бригада ТехнобудТехнобуд
22.06.2024
А ви дуже хитрожопа людина.
Заказчик ОльгаОльга
26.07.2024
Давайте далі ображайте доводячи свою не порядність. Ви не порядна/не професійна людина. Чого ви біситесь. Що і кому ви хочете довести? Все ж є і видно в переписці.

Фото работ

22
Газ
10
Опалення
25
Ворота, хвіртки, паркани
23
Зварювальні роботи
6
Якість зварювальних швів
8
Виготовлення і монтаж вхідної групи
5
Балконні перила
3
Балкон

Расценки

Контакты